Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Klasika. Zkrátka plná skvělá skvělích vtipů. Sice nové série trochu ztrácí na půvabu. Ale jinak úplně skvělěj seroš. I když chápu lidi kterým se to nelíbí. Takže za mě Palec hore.

Dexter

Dexter (2006)

Zajimavý nápad kterým je právě Dexter. Masový vrah co pomáhat chytat vrahy pro policii a sem tam si nechá něakého pro sebe. Tento seriál mě velice nadchl. Už po první epizodě kdy jsem tomu nedával moc velké šance ale nakonec jsem nadšen. Nezvyklé krimi které není jako to klasické, a toho klasického už jsme přejedeni snad všichni. Takže za mě Palec hore.

Troopers

Troopers (2011)

Narazil jsem na to vlastně jen náhodou když jsem viděl 3 episodu kdy běhal ten chudák po celé lodi pro kafe. A tak jsem si to začal vyhledávat ale vůbec toho nelituju. Je to krátké a tím pádem i ne nam moc přemejšlení. Takže super odechovka. Takže za mě Palec hore.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Myslím si že je tento seriál jeden z nejoriginálnějších. Proč? Sou mladí, sprostí a nic je moc netrápí akorát snad to jak přežít následující den. No každopádně naši hrdinové zabíjejí své vedoucí ale bohužel scénáristé naše hrdiny. První 2 serie dokonalost sama, třetí ušla, ovšem ta 4...palec dolu ale jinak super. Takže za mě Palec hore.