Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Strážci Galaxie

Strážci Galaxie (2014)

Jeden z nejlepších filmů, jaký jsem kdy viděl. Možná je to trochu předpojatý, neboť mám takovouhle radost z každého natočeného Marvel filmu. Ti lidi prostě vědí. Dvouhodinová stopáž vůbec nebyla na škodu, ba naopak. Mohlo to být i delší. Film má neskutečné tempo, akce střídá akci, hláška střídá hlášku a já si jen říkám, jak do háje vydržím tu dobu, než bude natočená dvojka.

Bídníci

Bídníci (2012)

Jeden z filmů, u kterého opravdu lituji, že jsem ho neviděl v kině. Neumím si ani představit, jak muselo být pro herce náročné zpívat každodenní věty (mluvených vět je ve filmu doopravdy cca 5 minut). Ovšem tomu odpovídá i kvalita některých "zpěvů", takže kdo čeká, že se tam bude zpívat podobně jako v High school musical, ať na film raději nechodí.

Malaria

Malaria (2012)

Neskutečný zážitek a to ten film trval jen pár minut. Perfektně a originálně zpracované vyprávění za pomoci komiksu. A k příběhu...husina po celém těle.

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Wow. Just....wow. Není nad to, když Vám dvě hodiny srdce bije jako o závod. Ten pocit je možná ještě lepší jak orgasmus. Moc bych nenadával na to, že to je všechno stokrát omletý příběh. Je sice starý, avšak oblečený v novém kabátě a rozhodně stojí za 119,-. Nicméně i přes to, že já osobně se bál od začátku do konce (jsem schopný se lekat i u romantických komedií), neumím si představit, že by se nějaký ostřílený hororový fanda prvních 45 minut nenudil. Přišlo mi, že se dost věcí zbytečně natahovalo, aby se film co nejvíce přiblížil k délce 120 minut.