Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (21)

plakát

Obsluhoval jsem anglického krále (2006) 

Ta melancholie čiší z každé minuty. Lasica ,Kaiser a Milan Huba, prostě bez chyby. A další...❤️  Hlavně nemůžu zapomenouti na B.H a J.M.

plakát

Konec starých časů (1989) 

Taky jsem ,už stará paprika.Taj můžu hodnotit.Neskutečný výkon pana Abrháma.Taky mi říkají Barone,ale vše má svůj smysl a čas. 😉. Stará je  na mě furt nasraná,jen si neumím pomoct. A jestli on,tak já víc.😉🤟

plakát

Hlídač č. 47 (2008) 

Rozhodně nejsem spisovatel na román,ale tenhle film je prostě pecka. Díky Filipe za režii a Rodenovi za krásnou práci, též a vlastně všem . Vážně mě štve,že je tak opomíjen.Byl jsem na něm v pravěku,ale do dnešní doby je sakra aktuální.Jak dokáže Čech, Čechu bejt tak strašná hajtra.Bylo a bude asi. 🤷 Mám svoje heslo. ,,Láska zvítězil ".

plakát

Hranice života (2005) 

Možná jsem hlupák,ale vůbec jsem nepochopil pointu.Osobně bych sepsul scénář,Ewana,kterýho mám moc rád, vyzdvihl Goslinga a zase kamera byla super.No je to zvláštní film.

plakát

Hledá se Eric (2009) 

Marigold to napsal úžasně.👍👍👍👍

plakát

Ikony Kamila Střihavky (2022) (seriál) 

Nejsem moc kecka. Sleduji co díl a nadšení z každého dílu mě moc těší! Kamile děkuji.

plakát

Ubal a zmiz (2021) 

No opět slaboduchá, vyčerpaná bída. Popsáno jinými.Vybrakovaný Guy Ritchie,atd... Plus za Matěje Rumla,ten byl vážně fajn. Zase o kousek lepší,než ta píčovina Shoky a Morty.

plakát

Dvojníci (2016) 

No šoupnu plnej počet,protože ...a těch je víc! 1.Oddychl jsem si. 2.Zasmál jsem se. 3.O.Sokol,nebyl tak otravnej jak pro mě bývá.Naopak! 4.Spojitost mezi ,,Já nejsem já" značná(můj oblíbenej). 5.Pětku za to,že tam aspoň na kousek nedostali Oldu Kaisera.

plakát

Pozemšťan (2007) 

No napálil sem plnejch pět už jen za originalitu.A po shlédnutí jsem ještě čas přemýšlel vo co jako go a jak bylo možný se nenudit celých 87 minut.Jedna cimra,ochotníci co přehrávaj,českej dabing taky žádná paráda....No ale přesto je tam obrovskej díl umění zaujmout už jen tím,že podobná zhovadilost,že někdo dokáže běhat po tý naší kouli tak dlouho by teoreticky byla možná. Ta Ježíšovina už byla asi trochu přes čáru a konec náramně přemazlenej,ale nešť.Prostě se líbilo.

plakát

Modrý drak (2012) 

Proč né!?Pár minut uplynulo v docela slušný pohodě.O nic nešlo,o nic jsem nepřišel a na Jirku se rád podíval. Rád si na něj vzpomenu,jak jsme už víc jak před dvaceti lety válčili v Mariánkách. Bezva kluk a už v tý době dobrej a inteligentní komediant. Pro něj s pozdravem Ruly.