Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Harold a Maude (1971) 

Podle vysokého hodnocení i kladných komentářů, které jsem zde četla jsem se na film vyloženě těšila. A to byla možná ta chyba. Černé komedie mám ráda, tento příběh se mi taky líbil - zpočátku. Ale později, když se mezi mladičkým Haroldem a starou Maude začne tvořit něco víc, než obyčejné přátelství, byla jsem z toho popravdě víc než trochu zaskočená a proto mám na tento film spíše negativní názor...

plakát

Lola běží o život (1998) 

Lola běží o život...a běží a běží a běží...Přestože hlavní představitelka snad půlku filmu běží, film se mi hrozně líbil. Naprosto skvěle natočený napínavý film plný zvratů a překvapení.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Bože! Na takový film jsem vážně dlouho čekala!Nádherný film, kterému absolutně nic nechybí.Dokonalé herecké obsazení, klasické střílečky, napětí, drama,... Wow, no nemám slov. Vážně úžasné herecké výkony...tenhle film se moooooooooooc povedl ;)

plakát

Frankenweenie (1984) 

Krásný příběh o tom, co pro člověka znamená jeho domácí mazlíček, pro jeho záchranu jsme ochotni udělat cokoli - možné i nemožné. Malý Victor nám zde ukazuje právě ono nemožné ... a je to skvělé! Poutavý příběh, kterému nechybí vtip, napětí a moment překvapení ;)

plakát

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 

Myslím, že kdykoli uvidím v roli režiséra Tima Burtona, nikdy nebudu zklamaná. Mrtvá nevěsta, romantický příběh o mladém vyjukaném chlapci a nejisté dívce, kteří se na pokyn svých rodičů musejí vzít. Docela jednoduchý příběh, vše je naplánované, tak co by se mohlo stát - opak je ale pravdou.Zásnubami vše jen začíná. Nešikovný Viktor se při přeříkávání svatebního slibu omylem stane manželem mrtvé nevěsty a problém je na světě. Je krásné sledovat, jak se snaží z této zapeklité situace všemožně vycouvat. A nikdy mě nepřestane bavit čekat, jak tento spletitý příběh nakonec dopadne... :) Překrásná pohádka, jednoznačně 5 hvězdiček!

plakát

Ukradené Vánoce (1993) 

Myslím, že písnička This is Halloween vlezla do hlavy každému. Ukradené Vánoce jsou pro mě film, na který se už kolikátý rok dívám vždy 31. října a 24. prosince, a stále mě neomrzel :) Jack Skellington, postavička snažící se o změnu, pro kterou nemá nikdo pochopení a vše dopadne katastofálně...Zbožňuji Burtonovskou pochmurnost, dokonalou hudbu Dannyho Elfmana... dokonalá podívaná ;)

plakát

Karlík a továrna na čokoládu (2005) 

Můj nejoblíbenější film. Pokaždé, když si tento film pustím, rázem zapomenu na všechny starosti a problémy, a jen si užívám ten překrásný svět fantazie, ve kterém je všechno možné. Tim Burton zde tentokrát výjimečně vynechal jinak jeho typický ponurý svět, a přesto je to dokonalé. Herecké obsazení, efekty, vtipné a zároveň poučné dialogy, rytmické písničky, kostýmy, ... Prostě nemám slov, úžasné dílo ;)

plakát

Havran (2012) 

Z ukázek v kině jsem byla celkem mile překvapena, proto jsem se nemohla dočkat, až tento film uvidím. A? Líbil se mi ;) Bylo to pěkně zpracované, napínavé, akční, mělo to spád. Byla jsem nadšena, dokud nepřišel konec...Myslím, že by si to zasloužilo rozhodně lepší. Ale i tak myslím, že celkově je to povedené dílo ;)

plakát

Kouzla králů (2008) (TV film) 

Vánoční pohádky mám ráda, těším se na ně vždy celý rok :) A líbila se mi i tahle ;) Zas takový propadák bych z toho nedělala ;)

plakát

Vymítač ďábla (1973) 

Horory patří mezi mé nejoblíbenější filmové žánry, viděla jsem jich opravdu hodně, ale jen pár z nich se mi dostalo pod kůži.Tohle je rozhodně jeden z nich! Takhle krásný horor jsem vážně dlouho neviděla. Během filmu jsem měla chvílemi i husí kůži, což se mi stalo vážně poprvé ;) Myslím, že autoři současných hororů se mají pěkně co učit...