Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (8)

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Tenhle díl je absolutní slátanina. Atmosféra je v háji, akce taky, děsivý Vetřelec taky. Zůstává nám tu nudný film. I ta hvězda je jen tak tak.

plakát

Vetřelec (1979) 

Když jsem to viděl poprvé, nudil jsem se a nedokázal ocenit tu atmosféru. Poté jsem se na to podíval ještě jednou a ta atmosféra se dala krájet. Určitě jeden z nejlepších hororů, co jsem kdy viděl, vřele doporučuji, jen nečekat akci.

plakát

Terminator Salvation (2009) 

Ne ne, měli skončit trojkou a ne se pokoušet ukázat dění války. Terminátoři nezábavní, příběh ohraný. Minimálně první polovina filmu by byla na odpad, ale scéna ve SKYNETU byla parádní, a proto zvedám na dvě hvězdy. Doufám že nový Terminator se předvede více.

plakát

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 

No, nebylo to ani zdaleka tak dobré, jako předchozí díly. Hlavní záporák už prostě neměl takové charisma, nebyl tak nezničitelný. Hodný Terminator, i když ho hraje stejný herec, je to jiný typ a je to vidět. John Connor se změnil z rebela na ustrašeného chlapíka.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Je to zvláštní, ale T2 opravdu překonal T1. Lepší efekty, zajímavější hlavní lidská postava. Záporák je ještě nezničitelnější a otravnější než v T1. Tenhle film moc rád zkouknu znova a znova.

plakát

Terminátor (1984) 

No, co k tomu dodat. Naprosto fámózní film, herci se předvedli. Efekty jsou možná dnes maličko zastaralé, na druhou stranu, takových filmů není tolik.

plakát

Rychle a zběsile: Tokijská jízda (2006) 

Bože bože bože. Taková kravina. Od takové vynikající série tak mizerný film. Vsadím se, že kdo viděl tohle, nechápe, kde Lin vycucal skvělý scénář k dalším třem filmům. No chybami se člověk učí, tady je důkaz.

plakát

Power Rangers Mystic Force (2006) (seriál) 

Jediné koukatelné Power Rangeres, neskutečná blbost, ale člověk se zasměje.