Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Horor

Zajímavosti k filmům (8)

Avengers: Endgame

Avengers: Endgame (2019)

Podtitul čtvrtého pokračování filmu Avengers byl dlouhou dobu pečlivě utajován a odhalení přišlo až v prvním teaser traileru zveřejněném na YouTube 7. prosince 2018 ve 14:00 hodin; tedy téměř po 8 měsících od uvedení Avengers: Infinity War (2018). Do té doby kolovaly zvěsti, že se tento díl bude jmenovat: „Fallen Heroes“, „Forever“, „Disassembled“, „Endgame“, „Last Avenger“, „New Avenger“, „Infinity Gauntlet“, „Infinity Crusade“, „Quantum Realm“, „Death March“ či „Annihilation“. Endgame se nakonec ukázal jako správný název.

Hobit: Bitva pěti armád

Hobit: Bitva pěti armád (2014)

Původně se poslední díl měl jmenovat "Hobit: Tam a zase zpátky", ale protože Bilbo (Martin Freeman) již cestu "tam" absolvoval ve druhém dílu, domluvil se Peter Jackson se studiem, že třetímu dílu dají název, který jej více vystihuje.

Hercules

Hercules (2014)

Dwayne "The Rock" Johnson držel během natáčení speciální dietu, která se skládala ze 7 jídel za den. Zároveň to pro něj bylo nejdelší a nejvyzývavější natáčení. Vstával ve 4 ráno, aby stihl 2x posilovat před tím, než šel natáčet. Nabral celkem 14 kg svalové hmoty. Před intenzivními 12 hodinami natáčení ho ovšem každý den čekaly ještě 4 hodiny líčení.

Generation Iron

Generation Iron (2013)

Vlad Yudin řekl, že nejtěžší natáčení bylo s Kaiem Greenem v jeho malém bytečku v Brooklynu, kam se muselo vtěstnat až 15 pracovníků filmového štábu.

Generation Iron

Generation Iron (2013)

Generation Iron měl v USA premiéru 20. září 2013, tedy 9 dní před zahájením Olympia weekendu, který se koná od 26. září do 29. září 2013 a jehož součástí je soutěž Mr. Olympia.

Generation Iron

Generation Iron (2013)

Největší počet získaných titulů Mr. Olympia drží Lee Haney a Ronnie Coleman, kteří zvítězili 8x.

Generation Iron

Generation Iron (2013)

Phil Heath se stal posledním vítězem Mr. Olympia, kterému osobně pogratuloval spoluzakladatel této soutěže a "otec kulturistiky" Joe Weider, jenž zemřel 23. března 2013 ve věku 93 let.

Generation Iron

Generation Iron (2013)

Phil "The Gift" Heath se stal 13. vítězem v historii soutěže Mr. Olympia.

Reklama