Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (27)

plakát

Nejvyšší nabídka (2013) 

Pro mě jeden z nejúžasnějších snímku předminulého roku, který jsem viděl minulý rok. Rozhodně doporučuji zhlédnout a poté poprosím o krátkou zprávu kde mi napíšete co si myslíte, protože toho je přesně ten snímek, který stojí za zamyšlení a krátký komentář popřípadě debatu.

plakát

District 9 (2009) 

Hned po překonaní reklam na coca-colu v kině mě zaujalo dokumentární pojetí celého snímku, myslel jsem, že to bude akční sci-fi a rozhodně ne takový "dokument", ale právě toto zpracování dalo snímku tu potřebnou šťávu. Milovníci Sci-Fi musí rozhodně vidět, protože si myslím, že by si z toho mohli mnozí režiséři brát příklad.

plakát

Soudce Dredd (1995) 

Nový Dredd (http://www.csfd.cz/film/266803-dredd/) je o dost lepší, ale na rok 95 kdy Sylvester Stallone a jeho legendární úsměv brázdil filmová plátna snímek ujde. Záporák, který se svému dvojčeti moc nepodobá, asi až na stejný božský úsměv vás překvapí tak možná jen stejnýma hláškama od svého stejně svalnatého bratříčka. 60% si to za zabití záporáka a našich 96 minut života zaslouží.

plakát

Drákula: Neznámá legenda (2014) 

Nevím proč má snímek tak malé hodnocení, už od začátku si na nic nehraje. V první minutě se vám tam objeví chlápek se jménem Vlad Napichovač a v tomto duchu se nese celý film. Upřímnost snímku je založena na tom, že za celých 92 minut, nemusíte přemýšlet a budete si užívat jen efekty a no asi už nic jiného, ale ideální na odpočinek po škole nebo práci. Odpočinových 75% si zaslouží.

plakát

Škatuláci (2014) 

Klasická zápletka, dobra a zla o možnost ochutnávat sýr. Zní to trošku absurdně, ale přesně tohle společně s zajímavým a originálním zpracováním vás udrží u snímku celých 97 minut, snímek neublíží ani nepotěší, další "průměrná" pohádka.

plakát

Američan (2010) 

Jediné proč na snímek koukat je kvůli Georgovi Clooneyemu, protože jinak je snímek obyčejně průměrný bez Geoege se troufám říct, že by byl podprůměrný.

plakát

Moon (2009) 

Krásná ukázka toho co jednou řekl jeden moudrý muž. "Dobrý film potřebuje jen tři věci. Dobrý scénář, dobrý scénář a dobrý scénář"

plakát

Miluj souseda svého (2014) 

Humorný snímek s nádechem emocí, krásně ztvárněný starý "páprda" Vincent v podaní Billa Murraye. Ideální snímek na sobotní večer kdy zalezete se svojí drahou polovičkou nebo jak to dělal Vincent s kočkou před "plátno" a vychutnáte si těchto 102 minut zábavy s mírným emočním zvratem na konci. Abych to nějak shrnul, snímek prostě potěší není to nic na co budete vzpomínat za půl roku, ale jeden pěkný večer sním určitě prožijete. PS: Děkuji CSFD za moje první místo na předpremiéře :)

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Bohužel jsem první viděl druhý díl (Úsvit planety opic), takže jsem znal potenciální konec předem. Ve výsledku to ale vůbec nevadilo, byl jsem i tak moc mile překvapen, jak zpracováním, tak celou rychlostí filmu, hltáte jednu minutu za druhou a nevíte co nebo přesněji jak se to stane, jak vše skončí a jak z toho vyjde mocný a úžasně ztvárněný Caesar. Za mě jeden z nejlepších snímku co jsem kdy viděl ve kterém neměli hlavní roli lide. Rozhodně si zaslouží 5 hvězd a nemůžu se dočkat na pokračování.