Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Počátek

Počátek (2010)

Dech beroucí film...Myšlenka tohoto filmu je velice originální a režiser se s ní popral na výbornou..Jediné co je škoda je konec(nemám rád otevřený konce u kterejch už nebude pokračovaní) každopádně za 5* a díky Chrisi..;)

Sin City - město hříchu

Sin City - město hříchu (2005)

Nejlepší film který jsem za celý svůj život viděl..!! Mám rád filmy v tomto komiksovém zobrazení (černá,bíla,červená)..;) Hlavní postavy mě okamžitě vtáhly do děje a drželi mě v něm až do konce..jediné co mě na tom mrzí je to že jsem to neviděl v kině, to by byl zaručeně zažitek s velkým Z. Takže vřele doporučuju..;) P.S. nevím který z příběhu je ten nejlepší, ale pro mě to bude zaručené frajer Marv..;)

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Pro mě tento film po stránce vizuální naprosto nepopsatelně vynikající..;) 300 bitva u Thermpophyl je jeden z mála remaků který se doopravdy povedl..a co je na filmu nejlepší? Pro mě jsou to jednoznačně hlášky postav..dávám 5* a věřím že je dám i dvojce..;)

Kopačky

Kopačky (2008)

Já na tyhle filmy sice nejsem, ale nechal jsem se přemluvit přítelkyní, aby jsme to spolu zkoukli..Otráveně jsem přikívnul a psychicky se připravoval na 90 ďasu a utrpení,ale opak byl pravdou...Film byl super, já se u něho náramně nasmál a řekl bych že se mi možná líbil víc než přítelkyni..;)