Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Interview s upírem

Interview s upírem (1994)

Úžasný mix horroru, drama a komedie. Nevím proč ale tento snímek žeru, Kirsten je sice na ránu, ale nějak jsem si na to zvykl. Scientolog Cruise je v tomto filmu úžasně slizkej a ty hlášky :D . Pitt jakož to smutný upír s duší je taky úžasný. No celkově výborné herecké obsazení, vtipné a zároveň drsné dialogy, mě jen utvrzují že je to pro mě nejlepší upírskej film.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Film který mě pohltil a až do konce nepustil + super herecké výkony. Snad jediný film u kterého se mi chtělo na konci plakat. Kdyby to šlo dal bych o 3 hvězdičky víc.

Na samotě u lesa

Na samotě u lesa (1976)

Režie: Jiří Menzel // Hrají:Josef Kemr, Zdeněk Svěrák,Ladislav Smoljak. Tak když to tyhle mistři rozjeli, vznikla krásná komedie vyprvávějící o životě na vesnici, k tomu pár super výroků a je to dokonalá podívaná.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Forrest Gump je film který se může vyhřívat po právu na filmovém nebi. Je to film který vás dokáže zabořit do křesla a nepustit, je to film u kterého vás chvíli bolí břicho smíchy a za chvilku se vám chce brečet. Skvělý herecký výkon Toma Hankse tomuto filmu přidává jen na hodnocení, Hanks je tak přesvědčivý až člověk uvažuje jestli to jen hraje. Rothův scénář a Zemeckisovo režírování filmu určitě také dost přidaly, spousta kritik se shodla že je film pomalu lepší než samotná kniha, což se stává zřídka kdy.

Medvěd

Medvěd (1988)

Jak již zde někdo psal, medvědi to zahrály skvěle, kam se serou hollywoodské hvězdy, takto realisticky zahrané role jsem ještě neviděl. Tento snímek je opravdu krásné sousto pro naše zdegenerované oči vlivem všech akčních a hororových filmů.

Viděl jsem ďábla

Viděl jsem ďábla (2010)

Démonicky-krutopřísné, to mě napadlo po zhlédnutí tohoto filmu, samozřejmě by se dalo něco vytknout ale já se dobře bavil.