Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Zápisník jedné lásky

Zápisník jedné lásky (2004)

Jsou filmy na které člověk do rána zapomene a pak jsou filmy jako je tenhle, které se vryjí do paměti a pokaždé vás znovu a znovu budou dojímat silou svého příběhu a rádi se k nim budete vracet. Je to i tento příběh Noaha, normálního kluka z nižších vrstev, jehož život se změní setkáním s krásnou Allie a z prázdninové lásky se nakonec vyklube láska na celý život. Bezpochyby je to ústřední dvojicí, tak nádherně a uvěřitelně zamilovanou, je to hluboká a bolestná láska jakou by chtěla prožít většina z nás. No možná bez té bolesti. Je tam několik scén, které doslova miluju a možná se tu někdo smál větě: "Psal jsem Ti každý den, 365 dopisů", ale když to říká někdo s takovým procítěním jako Ryan Gosling, tak mně ze sebevětšího patosu mrazí... .

Láska nebeská

Láska nebeská (2003)

Pro mne jednoznačně jediný film, který jsem kromě Popelky ochotná sledovat na Vánoce rok co rok. A někdy i mimo Vánoce.

Titanic

Titanic (1997)

Jedinej a asi poslední film v mým životě, na kterej jsem nelitovala peněz a šla do kina 4x. Zřejmě to tak udělalo víc lidí, jinak by ( i když nejen kvůli tomu) svýho času nedržel rekord nejnavštěvovanějšího trháku všech dob. Titanik je prostě nejvíc....

Terapie láskou

Terapie láskou (2012)

David O. Russell you made my day! Slzy na závěr (moje slzy dojetí), miluju takovýhle konce, to už se v Hollywoodu snad netočí,asi to není cool. Jsem celkem náročná, i když jak na kterej žánr, ale aby mně bavila každá minuta filmu, to se mi nestává, vlastně si nevzpomínám kdy naposledy....Bradley Cooper má charisma jak blázen, který se snad nějak film od filmu vyvíjí a graduje( to je asi blbost že jo ale mně to tak připadá) a Jennifer, tý bych odpustila i kdyby po cestě pro toho Oscara upadla na schodech 3x, stačí promluvit o hodit ofinou. A může mi někdo vysvětlit proč on( B.C.) ho nedostal? Rob de Niro je standartně the best,ale tady ne, tady ho válcuje Bradley a Jenn. Nádhernej film, uvěřitelný a zábavný dialogy (což mně asi kromě hereckejch výkonů hlavně dostalo)...100% a to nedávám nikdy..Víc takovejch filmů...protože v životě potřebuje každej z nás věřit v lepší zítřky a každej z nás je tak trochu blázen.....

Šestý smysl

Šestý smysl (1999)

V mých očích průkopník mezi filmy, které končí tak, že musíte rekapitulovat celý děj a teprve na konci pochopíte proč ta nebo ona scéna dává smysl a mnohdy zcela jiný, než jak se zdálo. Film u kterého musíte přemýšlet. Replika "I see death people" se časem stala terčem parodií,ale v tu chvíli a ještě tonem jakým to ten malý kluk pronesl to byla fakt bomba. Skvělý Bruce Willis a úžasný a možná i lepší Haley Joel Osmont. Také asi první a poslední skvělý film režiséra Shyamalana, nic potom už nemělo tu sílu. V první stovce je právem.

Pařba ve Vegas

Pařba ve Vegas (2009)

Parádní oddychovka. Slyšela jsem předem, že je to jedna z nejlepších komedií poslední doby a plně s tím souhlasím. Bavila jsem se od začátku do konce a každá další scéna překonala tu předešlou. V tomhle filmu jsem taky objevila Bradleyho Coopera, kterého jsem do té doby moc neregistrovala a zjistila jsem, že umí být sexy i v propocený košili, po totální pitce a uprostřed pouště. Souhlasím s tím, že film aspiruje na kultovku. Dvojka už byla, jak to u dvojek bývá, slabý odvar.

Návrat do Cold Mountain

Návrat do Cold Mountain (2003)

Tak u tohohle filmu pokaždý brečím...Chemie mezi nádhernou Nicole a charismatickým Judem je neuvěřitelná, milostná lovestory, která až bolí a věřila jsem jim každé slovo, každý pohled. Reneé Zellweger tady v jiné roli než ji známe. Víc takových filmů.