Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Trestná lavice

Trestná lavice (2005)

Tento film mě velice potěšil , hlavně skvělou zábavou ,která ve filmu nechybí.Herecké výkony jsou skvělé ,nevím co bych tomuhle filmu mohl vytkount.95%.

Grindhouse: Auto zabiják

Grindhouse: Auto zabiják (2007)

Velice mě tento film potěšil ( hlavně když jsem ho viděl poprvé). Herci ve filmu jsou suproví , zahráli to fakt skvělě . Nesmím ,ale zapomenout na pěkné holky, které jsou fakt Hot. I když mluví furt o hovně. Velké plus dávám za konec , který mě přesvědčil ,že si tento film zaslouží 90% :)

Drž hubu!

Drž hubu! (2003)

To byla moucha, ale stejně jsem ji netrefil :-) No, film mě prostě bavil. Pořád jsem se musel smát... 93%

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Skvělé,výborné ,perfektní prostě užásné. Na tomto filmu se nedá nic hodnotit záporně ,jenom kladně. Herci jsou výborní. Taky ale pochválím ty , kteří to nadabovali do češtiny.No, nevím už co bych na to řekl , snad jen abyste si tento filmový klenot pustili. Dávám 100% :)

Neporazitelný: Vykoupení

Neporazitelný: Vykoupení (2010)

Tohle je můj oblíbený film.Nádherné soubouje,skvěle provedené,famozní efekty.Herecké výkony užasné a nesmím zapomenout na konec.Dal bych 4 hvězdy ,ale za ten konec + 1 ,takže 5 hvězd

Rychlejší než smrt

Rychlejší než smrt (1995)

Skvělá podívaná ,to musím uznat. Ani jednu minutu jsem se nenudil. Film má úžasné herecké obsazení. A herci to zahráli suprově. Nesmím zapomenout na suprové souboje s colty. Pochvalu posílam panu Raimimu , protože vytvořil filmařský klenot. 93% :)