Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Přátelé

Přátelé (1994)

Seriál, který mě asi NIKDY neomrzí, považuju ho za nejvtipnější seriál co můžou v TV dávat, je neuvěřitelné že se vysílal 10 let a stále si získával své fandy. Vždycky mi zvedne náladu, ani moc si nedokážu představit na co bych se po večerech dívala kdyby tenhle seriál nebyl. I když si díl přehrávám pořád dokola vtipy mi připadají stále vtipné a směju se :) Všichni s šestky jsou sympatičtí a skvělí. Chandlerův sarkasmus a jeho vtípky jsou dokonalý, vždycky mě dostávají :D. Co dodat, je to klasika na kterou se jen tak nezapomene, klidně bych tomu dala 101%... :)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Tenhle seriál jsem měla vždycky ráda a jednu dobu jsem na něm měla závislost. Nejnovější díly se mi moc nelíbí, protože vtip už není vtipem, chci říct že už jsou okoukané a někdy trapné, dříve mi vadilo že tam za každou cenu museli nacpat celebritu, ale časem jsem si na to zvykla. U nových dílů se mi také moc nelíbí jak tam změnili kvalitu obrazu, formát, a úvod je to sice lepší kvalita lépe nakreslené, ale není to co to bývalo. Do 13. série byla moje nejoblíbenější postava Homer, ale co Bedrnu vystřídal Zavřel mi došlo, že nedodává to kouzlo, navíc dabing Bedrny dělal z Homera většího blbce, ale Zavřel z něj dělá něco o úroveň chytřejšího :-(. Stále si to zaslouží 5*, protože ještě vymýšlet nové a nové díly je neuvěřitelné a také jsem na to koukala jako malá... Simpsonovi jsou jedineční a nikdy neztratí své fandy :-)

Můj malý Pony: Přátelství je magické

Můj malý Pony: Přátelství je magické (2010)

Někdo si může pomyslet že tenhle seriál je pro mimina, ale doopravdy to tak není. Děj příběhu a co řeší poníci mimina nepochopí, ale pochopí to až starší. 1. i 2. série je dokonalá, 3. je slabší má méně dílů a občas ty příběhy mi moc neseděli, ale zase všechny série mají chytlavé písničky. Je hrozná škoda že tak kvalitní seriál má tak příšerný český dabing, co vytvořil Minimax, poníci mají hlasy jako nějaký babky, který odchytily někde na ulici co si potřebovaly přivydělat... Proto je nejlepší se na to koukat v originále s CZ titulkama. Zábavný a roztomilý seriál :3