Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V těch blitkách a výkalech v podobě novodobých českých seriálů (a hlavně těch od Novy a Primy) je tohle naprostý skvost a diamant. Uznávám, že to dokáže být dost praštěný, ale není díl, kdy bych se nezasmál. Skvělé hlášky, skvělé vtipy, výborně postavy! A docela čumím, že tenhle seriál si udržel kvalitu, možná se dokonce i zlepšil s 2. sérií. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen jediný díl, protože jinak absolutně nestíhám a byla to zrovna ta epizoda, ve které hrdinové hubnou. A čekal jsem to určitě horší. Jednak to po celou dobu není skoro vůbec trapný a hlavně, dvakrát jsem se opravdu od srdce zasmál! Takže 4*, to je známka punku!...viděl už jsem většinu dílů a na hodnocení trvám, mezi českými sitcomy naprostý unikát! ()

Reklama

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Zatím hodně příjemné překvapení, uvidíme dál... ----- Po mnoha a mnoha zhlédnutých dílech Comebacku, mohu říct jen to, že něco tak dobrého v české televizi už hodně dlouhou dobu nevzniklo. Sitcom téměř "západního" ražení nezačal nudit a pro mě je ideálním dílem pro odpočinek a zábavu, kterou poskytuje i při o pakovaném zhlédnutí... ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejméně doceněných sitcomů na CSFD vůbec. Ozzák je kultovní (vážně jsou lidé tak hloupí, že se musí ptát, kdo ho hraje, když máme úvodní intro?). Jedná se o nejlepší postavu napříč komediálními seriály. Když do kombinace s ním navíc vklouzne i Lexa, nikdy nevíte co čekat. Nejméně výrazný je asi Matonoha, ale k Tomášově charakteru to tak nějak sedí. Dalo by se říct, že se skončilo v nejlepším. Kdyby byly další díly, asi bychom se dočkali více průměrných epizod, jako byly třeba Boží mlýny. Za mě 100% i přes dílčí chybičky. ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Bojím se to nazvat sitcomem a zároveň se obávám toho, že se o jeho vytvoření Dušek s Fuitem opravdu pokoušeli. Pokud tomu tak skutečně je, vezměte do ruky mixér, smíchejte dohromady všechny existující i neexistující posměšky, úšklebky či nadávky a vzejde vám můj stručný názor na toto "dílo". Větší poctu si britské komediální skvosty přát opravdu nemohly. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (183)

  • V 11. díle 2. řady "Bez kláves neodejdu" dostane Ozzák (Martin Dejdar) od Husťanu za 20 000 víček od piv různé předměty a jako bonus i DVDčka, která se jmenují "Zlatá edice československého sportu!", což je vidět napsané na obalu. Ke konci dílu si však Ozzák z těchto DVD pouští i hokejový turnaj z Nagana 1998. (skinny9)
  • Když ve 24. díle 1. série "Rozzvod" Ozzák (Martin Dejdar) plánuje, jak se zbaví Marcelky (Dana Batulková), propíchne papír, na kterém je vyznačena Marcelka, nožem. V dalším záběru je však papír nepoškozen. (ELBobes)
  • Někteří sousedé rodiny Pacovských dostali jména podle vrahů, kteří jsou odsouzeni na doživotí. Jedná se o sousedy Roubala, Stodolu a Bayera a dokonce i Pacovští (otec a syn) byli odsouzeni za vraždu. Ladislav Pacovský (otec) dostal trest 25 let a John Pacovský (syn) dostal trest 13 let. (Fantomas182)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama