Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 213)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden jediný díl, který byl o tom, jak se hlava rodiny snaží zabránit posílání peněz na indickou holčičku s velmi podivným jménem. Přišlo mi to celkem dobré - jednoduché, svižné a místy jsem se fakt dobře bavil. Kromě toho, na seriálu pracuje můj kamarád, takže pod 3 rozhodně nepůjdu a až se k tomu dostanu a zkouknu další díl, ještě to možná o něco zvýším. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Comeback není bůhvíjaký zázrak na poli sitcomové produkce, avšak v rámci českých seriálů posledních let jde rozhodně o nadprůměr. Ne že bych se u jednotlivých dílů válel smíchy a popadal se za břicho, nicméně musím ocenit nejeden dobrý nápad. Z jednotlivých postav mě nejvíce oslovil Ozzák - alkoholik, fanoušek OO a lapač na průšvihy v jednom - a Simona - šíleně nezodpovědná matka s nekonečnou touhou ušetřit/vydělat na všem, co se dá. Na druhé straně mě nejvíce iritovaly postavy Tomáše a Saši - oba mi svým chováním přišli už moc mimo. Mám-li volnou chvíli, sáhnu čas od času po některé z epizod, ale rozhodně se nepovažuji za (skalního) fanouška. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nic pro mě. Nevidím v tom žádný velký rozdíl od jiných českých sitcomů, ale pokud se to třeba kritičce Spáčilové líbí, oceňuje, že i zde to zvedlo laťku, tak potom je asi stále dost dole. Jisté je, že Martin Dejdar snad konečně už splatí dluhy za ten svůj nepovedený nápad natočit velký film, což ho stálo hodně peněz a nervů, tedy náklady za film "Panství". ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Cože? To jsem první komentující? Vždyť se to točilo 2009 a je 2013. Ne že bych to vyhledával, ale pár reprízovaných dílů jsem viděl. Mám rád Matonohu, občas je tu vtipnej i notně přelíčenej je i Dejdar. Tvůrci prý údajně s tímto typem seriálu prorazili i do zahraničí, koukám, že u nás podle černých čísel je krapet horší. Neříkám, že jde o kdoví jaký majstrštyk mezi seriály, ale na odpad to není. Tenhle formát zábavy beru jako takovou spojovací jížku v TV programu mezi pár lepšími filmovými kousky co za den TV nabízí. Jako občasná jednohubka před spaním proč ne. Ať už je Bunda nebo Ozák... Dávám tomu dvě LP s Helenkou V. :-) * * ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Někdo byl proti svojí vůli vzdělán, já byla proti svojí vůli donucena oblíbit si tento seriál. A vzhledem k tomu, že to není desátý přepis sedmého přepisu původního úlanbátarského muzikálu, který pro výpravný historický epos přepracovala islandská národní opera a nakonec do padesáti amerických jazyků přeložila OSN, přidávám hvězdu navíc. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (182)

  • V epizodě "Pravidla rodinného provozu" hraje Martin Dejdar dvojroli. Kromě postavy Ozzáka je také postavou Daniela Hrachovského, který hraje dvojníka seriálovému Ozzákovi v pořadu Boží mlýny. (MTHRFCKR)
  • Prostřednictvím internetu spolupracovali na přípravě sitcomu i diváci – do akce "Lexa hledá holku" se například přihlásilo 1 700 dívek ochotných se s tímto podivným hochem blíže seznámit. (mikinhoo)
  • V první sérii se všechny hlavní postavy objevily ve všech epizodách kromě Simony (Simona Babčáková). Ta se neobjevila v dílech: 3, 7, 11 a 21. V druhé sérii chybí jen Marcelka (Dana Batulková) a to v epizodě 8. (ELBobes)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama