Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Rychle a zběsile 5

Rychle a zběsile 5 (2011)

Rychle a zběsile 5 byl podle mého názoru natočen skvěle. Většinou u filmu na pokračování je nejlepší první film, ale myslím si, že u tohoto filmu je výjimka a nejlepší je právě tohle páté pokračování. Děj byl velice zajímavý, ale podle mnoha názorů kolem mě byl nereálný. Bohužel se musím k tomuto tvrzení přiklonit. Konečná scéna s trezorem byla natočená velice dobře, ale myslím si, že opravdu by se to nemohlo stát. Je to sice jen film, ale mám raději filmy, kde děj se může stát skutečností.

Rychle a zběsile 6

Rychle a zběsile 6 (2013)

Trošku zklamání.. Řekla bych, že lidé čekali více, stejně jako já. Na druhou strany byl děj napínavý. Sice tam nebylo moc závodění, ale v nějakém díle se ten děj odehrát musel, aby vše zapadlo jako puzzle.. Za nejvíce napínavou scénku považuji, kdy Letty letěla vzduchem, Dom za ní a chytil jí. Tato scénka měla své kouzlo, ale řekla bych, že byla až přehnaná. No né každý díl je osvícený, ale nezbývá nic jiného, než to brát jako součást děje a nezapomínat o co v tomto filmu vlastně jde.. A ráda bych upozornila, že závodění tam není to hlavní.. Podle mého názoru je hlavní ta "RODINA" a to, co pro svou "rodinu" jste schopni udělat a obětovat..

Titanic

Titanic (1997)

Titanic je film, který patří k mým oblíbeným. Forma zpracování mě naprosto ohromila. Tento film je podle mého názoru zpracován skoro ve všech směrech dokonale, ale byla jsem také zklamána. Nelíbilo se mi, že film vznikl i za účelem ukázat lidem, proč se taková ,,nepotopitelná" loď vlastně potopila. A ve filmu důvody potopení Titanicu nejsou zřetelně ukázány. I přes tento nedostatek, je film dobře zpracován a stojí za shlédnutí.

Deset důvodů, proč tě nenávidím

Deset důvodů, proč tě nenávidím (1999)

Je to zajímavý film. Obsah mě velice upoutal, zaujal a pobavil. Hodně se mi líbí filmy ze středoškolského prostředí, což tento film splňuje. Pokud i Vy máte rádi filmy, které jsou romantické a pobaví vás, pak Vám tento film vřele doporučuji.