Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Panelák (2008) (seriál) odpad!

Hodně morbidní zbraň na psychicky vymřelý lid. Nebál bych se použít ani v Čechách, kde se podobný píčoviny stávají tradičně fenoménem. Viděl jsem jeden náhodný díl a teď jen doufám, že dokážu zapomenout.

plakát

Soudkyně Barbara (2015) (pořad) odpad!

Odpad nejhrubšího zrna, fakt špína. Reality-TV soudkyně Barbara je ztělesněním a jedním z vrchnolných vymýváren mozků a životů, který můžete sledovat na Vašich TV. Všechno co se řeší v tomto pořadu, je odporná parodie na život.

plakát

Druhá světová válka: Globální perspektiva (2012) (TV film) 

Jestli chcete získat superporci informací o 2. sv. válce, podívejte se na tohle. Dokument je skvělý v tom, že Vám během 100 minut nadávkuje informace v šíleném rozsahu a hlavně srozumitelně, přehledně a čistě. Kam se hrabou školní několikadenní lekce dějepisu. Grafické zpracování a animace za pět hvězd a klidně se na to podívám znovu.

plakát

Kurňa, co to je? (2013) (pořad) odpad!

Název pořádu hovoří sám za sebe... Zrovna jsem tenhle pořad chytl, když jsem byl naprosto unavenej z práce a řekl jsem si, že mě to třeba překvapí. Má to být přece komediální, sranda, oddechový pořád..? Pavel Zedníček mě zklamal neskutečným způsobem, humor z paty, kterej je naprosto o ničem. Reinkarnace Kufru? Kufr byl koukatelnej a když mi bylo pár, docela mě to bavilo (vím, že kdybych to viděl teď, tak by to taky za moc nestálo). Tenhle směšnej výtažek nedosahuje ani průměrných hodnot televizní zábavy. Ne. Už nikdy.

plakát

Vtip za stovku! (2012) (pořad) odpad!

Viděl jsem bohužel jeden díl a slyšel pár vtipů. A pak přišel Ruda a řekl další vtip. A pak zahrál super song. Chtělo se mi brečet...

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) odpad!

Pořad, který stačí jen letmo zahlédnout a už mi v mozku odumírají buňky. Míra debility tohoto pořadu je neuvěřitelná. Sledujeme partu lidí, kteří jsou úplně k ničemu a "věští" z hoven... a pak jen čekáme až nějaká naivka zavolá. Vypnutá televize je rozhodně lepší podívaná než tento vyděračský pořad.

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

Neuvěřitelná sračka. Jestli pravidelně sledujete a opravdu se bavíte tímto "ojedinělým televizním projektem" tak je mi vás opravdu líto.