Reklama

Reklama

Vtip za stovku!

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2012, 50 min

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Michal Novotný, Michal Kavalčík, Martin Zounar, Jitka Asterová, Václav Kopta, Petr Jablonský, Mojmír Maděrič, Aleš Háma (více)

Václav Vydra a Michal Novotný uvádějí novou soutěž o sto tisíc korun, ve které můžete vyhrát i vy! (oficiální text distributora)

Recenze (189)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Kurva fix, co to má zase bejt? Pošleme do ulic moderátora, který se musí čtyřikrát nadechnout, než dokáže vyslovit nějaké komplikovanější slovo, aby odchytil co nejodpornější exempláře lidského rodu? Aby nám pak nějaká postmenopauzní sekernice v tričku ,,stop základnám" vykoktala fórek bez pointy? A ještě natáhli do vysílání nezničitelnou žoužel, personifikovaný toaletní puch a mistra trapnosti, Zounara. Toho až odvrhnou všechny zbylé televize, tak bude klidně i na Noe světit kudlanky. Jsem nepokrytě hrdý, že mé hodnocení poslalo tuhle zrůdnost z modrých do černých. Jestli mi to někdo posere, pošlu mu do pošty použité trencle Haliny Pawlovské! ()

Kejdlo 

všechny recenze uživatele

Vtipy jsou nejobyčejnější styl zábavy a používají je převážně ti, kteří jinak bavit nedokáží (Já to dokážu :). I kdybych to bral jako normálku, vás by snad rozesmál vtip nějakých starých pardálů z ulice, který už jste slyšeli nejméně třikrát? Mě teda ne. Jinak docela strávitelný pořad. Zdeněk Izer by měl být v každém díle. ()

Reklama

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Dříve mě tento pořad absolutně nenadchnul, neboť hodně vtipů tam vlastně ani nebyly vtipy, rovněž mi byl nesympatický celkový průvod tímto pořadem. Během pandemie jsem byl ale nucen zhlédnout mnoho videí na internetu, a pustil jsem si do pozadí i tento pořad. Nakonec jsem usoudil, že zase tak špatný pořad to není, a i když se tam vyskytuje mnoho vtipů, které moc vtipné nejsou, na druhou stranu se tam ale objevuje i mnoho vtipů, které mě hodně pobavily a zamiloval jsem si je a vyprávím je dál. Rovněž i díly s hosty, kteří mi obecně přijdou sympatičtí poté celkově vyzdvihnou i samotnou kvalitu. Sice bych výherní vtipy nechal na hlasování diváků, ale to už je věc jejich. 2* si to alepsoň zaslouží, a to i přesto, že barrandov má většinou samé s**čky. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Já tu půjdu proti proudu a dám slabší 4* (70%). Tento pořad mi vyhovuje tím, že je ideální jako podkres k jakékoli činnosti. Nemá to tu hodnotu, že si to pustíte v hlavním vysílacím čase jako primární zábavu, ale když si to pustíte do pozadí třeba k vaření, žehlení apod., tak to jako podkres funguje opravdu výborně. Budu se opakovat s tím, že Vaška Vydru nejml. mám jako osobu velmi rád a ani Michal Novotný a Ruda mi tam vyloženě nevadí. Pokud se přidá i zajímavý host, který vypráví historky ze života, tak je to opravdu poslouchatné. Vtipy jsou jak které, některé jsou omýlané už posté, některé jsou fajn. A pokud kývnete na tento koncept, pořád si myslím, že z produkce TV Barrandov se jedná o lehčí nadprůměr (v porovnání s Nebezpečnými vztahy, Soudkyní Barbarou a dalšími takovými skvosty, které jsou pro mne o  třídu níž.) ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezlobte se, ale i při maximální snaze o objektivitu a se zavázanýma očima, mi sledování tohoto rádoby pořadu působilo neskutečně silná muka, asi jako když jeden strčí penis potřený medem do úlu !! Vyprávět vtipy jeden za druhým a ještě je hodnotit, to mi připadá jako naprostá scénáristicko - dramaturgická impotence.. A tak se bystré dunící hlavy z Barrandova rozhodly otevřít deklík žumpy a vysypat na hladinu plnou hoven ještě pytel tlejícího listí, však ono si to jistě své diváky najde, že ?! A tak musíte navíc ještě sledovat vpravdě lidové vypravěče z ulice se svými vyšumělými příspěvky.. To už jednomu pak Krampolova show dokumentující znalostní (ne)dokonalost národa českého připadá jako přísně věděcká práce !! Extrémně odkecaný Václav Vydra, byť na adresu posledních zbytků jeho cti musím utrousit, že vyprávět vtipy skutečně umí, se pro jakýkoliv obolus nechal korunovat králem odpudivé televizně - estrádní trapnosti, upoceného Michala Novotného snesu, ale jako bavič i moderátor nestojí ani za kbelík pilin, a za idiotského diletantského chachara, tu "selebritu", která si říká Ruda z Ostravy, jistě podobný charakter v rámci žánru, který sám o sobě již před spoustou let zapadal prachem, tu zákonitě chyběl, aby se televizní tvůrci mohli odrazit ode dna, nemůžu hodnotit jinak než odpadem, protože ani sousloví páchnoucí velrybí zdechlina nevystihuje pach(uť) tohoto barrandovské výblitku, z něhož se myslící bytosti zákonitě několikrát obrátí žaludek.. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama