Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Dexter

Dexter (2006)

Bezkonkurenčně nejlepší seriál. Jde tu krásně pozorovat Dextrův jemný emocionální vývoj. Jednotlivé série jsou jako lahodné symfonie. A zbožňuju, jak Debra říká "FUCK" :D Jen doufám, že se to nezačně odvíjet špatným, spíše love story, směrem jako zatím poslední 7. série.

Přátelé

Přátelé (1994)

Hádanka - Co můžete vidět sedmkrát v řadě a nepřestane vás to bavit? Přátelé! Kdyby to bylo možný, střílím si je rovnou do žíly, je to moje droga. Parta šesti přátel, každý je jiný a tak dokonale se doplňují. Hloupý Joey, střelená Pheobe, rozmazlená Rachel, doktor Ross, pořádkumilovná Monika a sarkastický Chandler (můj oblíbenec). Když je teď opakují v televizi a já se u toho nachomejtnu, jsou všichni vedle z toho, že znám všechny repliky ještě naž na ně dojde a přesto se u toho pořád směju.

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (2010)

Na tenhle seriál jsem narazila náhodou a nemohla jsem se od něj odthnout. Ta jiskra mezi Rizzoli a Islesovou je dokonalá. A nemůžu se nabažit spousty sarkastických poznámek, které Jane Rizzoliová pronáší. Narozdíl od jiných kriminálních seriálů je tenhle spíš oddechový, kdy vidíme hlaním hrdinům do soukromého života a o to je lepší. Poznat Mrs. Grisom, byla by v CSI možná větší sranda. Tess Gerritsenovou, která je předlohou pro seriál, jsem četla až po shlédnutí dvou řad a musím říct, že se čte dobře, ale jsem ráda za všechny změny, které byly na seriálu provedeny, jinak by z toho byla zas průměrná kriminálka s nepříliš přitažlivými herci, bez humoru a jisrky. P.S.: Hlavně bez dabingu!

Hannibal

Hannibal (2013)

Musím uznat, že rok 2013 plodí samé skvosty. Tohle je určitě jeden z nich. Temná atmosféra, vynikajcí hudba, zajímavý děj a excelentní herecké výkony. Mads Mikkelsen je ten správný uhlazený manipulativní slizoun. Námitku mám proti temnosti obrazu a občasnému jakoby zasekávání kamery, ale možná je to jen moje špatná kvalita, a když si fakt člověk zvykne, tak to vlastně má svoje kouzlo. Nevím, schází mi malé cosi, abych povýšila na 5*.

Orange Is the New Black

Orange Is the New Black (2013)

Začátek třetí řady a pořád to nabírá obrátky. Člověk se ani chvíli nenudí. Alex je ode dneška mojí novou platonickou láskou :D Knižní předloha se dá číst, jenže je dost obyčejná. Nikoho nebaví "Za můj rok ve vězení se vlastně vůbec nic nestalo". Takže je dobře, že je to velice volné ztvárnění předlohy.

Až po uši

Až po uši (2014)

Nedokážu uvěřit, že v Čechách vznikl seriál na který se dá koukat. Je to vtipný a na nic si to nehraje. Kámen tu š*ká cihlu už od začátku a ani se to nesnaží skrývat za stupidní charaktery postav. První série je boží, vtipná, originální. Druhá je značně pokleslá, méně vtipná a spíše tragikomická.