Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (10)

plakát

Jappeloup (2013) 

Krásný film podle úžasné, až neuvěřitelné skutečné události z roku 1988. Nádherná kamera se záběry na úchvatnou přírodu okolo Bordeaux a k tomu přidáni urostlá a nádherná zvířata, koně. Film je opravdu krásný takže doporučuji, nejen milovníkům koní jako jsem já ale i všem ostatním:)

plakát

Na parket! (2010) (seriál) odpad!

Nechápu jak tohle může někoho bavit! Za zvědavosti sem se koukla na dva díly a........UŽ NIKDY VÍC!!!!

plakát

Nezvratný osud 2 (2003) 

Upoutala mě tak dobře natočená havárie! Žádnou takovou sem ještě v žádném filmu neviděla! Jinak film byl docela dobrý a někdy sem se vážně musela smát!:D

plakát

Nezvratný osud 4 (2009) 

Zdálo se mi to podobné jako druhý díl. Kluk má zlou předtuchu a vidí jak se stane bouračka tak z těch závodů odejdou a bouračka se samozřejmě stane! Potom jeden po jednom umírají atd.. Ve druhém díle ta bouračka mě opravdu upoutala ale tohle už tak dobré nebylo. Oproti první třem dílům tohle za moc nestálo. Pátý díl jsem ještě nezkoukla ale doufám že bude lepší než tenhle!

plakát

Zpověď královny střední školy (2004) 

Jedna hvězdička pro Lindsay a jedna pro Megan... Jinak.. vůbec mě to nezaujalo! Bylo to laciné... Spíše pro holčičky do 13 let

plakát

Krasavec Beauty (1994) 

Výborný nápad na film! Kůň vypravěčem! Prostě bomba! Sice jsem u tohoto filmu brečela ale nakonec dobře dopadl a takhle to má být! Doporučuji skouknout.

plakát

Velkej biják (2007) odpad!

Prostě hrůza! Je to praštěná slátanina bůh ví kolika skvělých filmů. Další blbost jako je Date movie. Podle mě je to horší než odpad!

plakát

8. míle (2002) 

Eminem je nejen úžasný raper ale také úžasný herec a tento film to jednoznačně dokazuje. Je prostě všestraný a proto by si tenhle film podle mě zasloužil i 6 hvězdiček! Hodně lidem se sice nelíbí ale mě rozhodně osovil..... A to pořádně!

plakát

Flicka 2 (2010) 

Flicka 2? To je špatný vtip ne? Co j to za blbost?! Flicka 2 není a nikdy být nemůže! První film mě rozbrečel ale tohle byla teda blbost... a hodně velká! Podle mě Flicka 2 prostě není! Dávám jednu hvězdičku za úžasné koně! To je vše!

plakát

Ruffian (2007) (TV film) 

Neobyčejný příběh o neobyčejném až zázračném koni. Koně miluju takže je pro mě lehké říci že tento film je prostě úžasný, ale tento film vážně úžasný je! Ještě více mě zaujalo krásné dostihové prostředí závodiště v Belmontu, které tahle klisnička ve svých letech ovládla! Doporučuji to shlédnout protože Ruffian byla skutečně neobyčejný kůň a možná nejlepší kůň co ve 20. století v Belmontu běhal.