Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Král rybář

Král rybář (1991)

Moc pohodové- příběh, kamera, propojení motivů i herci, to všechno zahrálo, i zahřálo. :) Velký počin, který jde vídat opakovaně, aniž by to omrzelo.

Atlas mraků

Atlas mraků (2012)

Filmový skvost. Obdivuju tvůrce, tleskám a jsem paf. :) Je to pohádka, alegorie; moderní ztvárnění Labyrintu světa, ráje srdce, včetně Mámení mámila a Vžezvěda všudybuda.

Pán velryb

Pán velryb (2002)

Tento film u mě stoupl vysoko. Dotkl se mě po všech stranách: nádherný příběh, zajímaví lidé a kultura, hlubiny moře i lidské duše.. krásná kamera a o hudbě Lisy Gerrard netřeba se zmiňovat. KRÁSA.

Vrána

Vrána (1994)

Magie a mystérium. Kult prostoupený jedinečnou atmosférou a super hudbou. RIP Brandon Lee.

Pád do ticha

Pád do ticha (2003)

Úchvatný film.. odhaluje skryté zdroje lidství, života a Země vůbec. Dojem umocnila podmanivá hudba. P.S. ten moment s BonnieM mě hodně pobavil. :))

Kontakt

Kontakt (1997)

Setkání možného s nemožným, dotknutelného s nedotknutelným- setkání jak hrom. :) Krásný a poutavý film.

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder (1980)

Ta situace, jak soupeří Mr. Yoda s R2 o svítilnu a mlátí ji přitom hůlkou: rozchechtalo mě to. :) Star wars mě unesly a už nepustily. Tvůrce je géniální blázen.

Osvícení

Osvícení (1980)

Úchvatná a kvalitní filmařina. Brilantně zpracované zpodobnění fungování lidského podvědomí, ať už ve zvrácené podobě šílenství, nebo v zajímavé podobě šestého smyslu a intuice.

Čistá duše

Čistá duše (2001)

Vždycky jsem věřil číslům, rovnicím a logice, jež mají výsledek. Ovšem po tak dlouhém hledání se ptám: kdo ten výsledek vybere, aby to mělo smysl? V životě jsem se setkal s fyzičnem, metafyzičnem, s přeludy, atp. a přišel jsem na to nejdůležitější: to je můj největší životní objev: "Pouze v té záhadné rovnici lásky je možné najít logické řešení." https://www.youtube.com/watch?v=_a11w18k1u8

Propast

Propast (1989)

Nádherní mimozemšťani, jsem z toho mimo. :)