Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (18)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tohle je moje srdeční záležitost, miluju Marshala! Kočičí pohřeb je legendární. Je tam sousta vychytávek a i životních pravd, ale za 8mou sérii musím ubrat hvězdu, protože je tam víc klišé a málo humoru. škoda. jsem zvědavé na 9tku.

plakát

Česká RAPublika (2008) 

Kdo nemá rád českej hip hop, tak ať tomu se vyhne obloukem.

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Bůh žehnej Americe a Gerardova one man show. Byla to klišoidní blbina, ale já se bavila. Kdyby tam těch klišé a patosů bylo míň, dala bych i 4 :)

plakát

Once (2007) 

Nemám moc v lásce romantický filmy a muzikály už vůbec ne. Proto jsem odmítla pozvání do kina a DVDčko se mi doma válelo strašně dlouho, než jsem se dostala k tomu si Once pustit. Ale když jsem to udělala, dostala jsem pořádnou dávku emocí a krásný muziky. To jsem vůbec nečekala! Tady platí 100pro platí, že v jednoduchosti je krása. Moc se mi líbilo i to, že Markéta není žádná prvoplánová krasavice a Glen není žádnej model, jsou to obyčejný lidi s neobyčejným hudebním talentem a o to víc všechno působí přirozeně. A vzhledem k tomu, že můj přítel je taky Brit, prožívala jsem to asi o něco víc, má to pro mě určitou osobní rovinu. Nedávno jsem měla možnost vidět Once na divadelních prknech v Londýně. Nikdy jsem si o sobě nemyslela, že bych byla vlastenec, ale celý představení jsem sledovala přes slzy. Při standing ovation jsem si říkala, že díky tomuhle filmu a Markétě Irglové se dostala čeština na Brodway a do Londýna, neuvěřitelný!

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Je málo komedií, kterým dávám 5 hvězd. A nenapadá mě trilogie, který bych dala plnou palbu u všech dílů. Ultimátní závěr! Když jsem odcházela totálně vysmátá z kina, přemejšlela jsem, jak by bylo skvělý, kdybych měla takovou náladu po každý komedii, na kterou jdu do kina, místo abych nadávala, jak se fóry vyčerpaly v traileru a že jsem zase jenom vyhodila prachy. No nic, budete mi chybět Stu, Phille, Alane a pane Chow :(

plakát

Nouzový východ (2008) 

Zase jsem si jedno odpoledne, kdy jsem byla sama doma, vybírala filmy, na který by se mnou ten můj nekoukal, a který maj vysoký hodnocení tady na čsfd. Po filmu Hodiny, který mě unudil téměř k smrti jsem si dala Nouzový východ. Asi mi z těch Hodin muselo hrábnout, protože jsem se pustila do další agónie. Dvě hodiny hádek a řevu. Nic originálního a zajímavýho, nic co by mě vtáhlo do děje. Postava April mě vyloženě štvala. Přišla mi jako odporná, sobecká, maloměšťácká mrcha, který jsou vlastní děti u zadku a snaží se v sobě tu ubohost potlačit tím, že si vymyslí stěhování do Paříže. Jak tohle může někdo srovnávat s Americkou krásou, to nepochopím!!!

plakát

Hodiny (2002) 

Někdo tady napsal, že ten film je pochopitelný jen pro ženy. To bych neřekla, já jsem ho nepochopila a především jsem se u něj příšerně nudila. Nejvíc jsem byla zvědavá na dějovou linku s Virginí Woolfovou, ale ta byla nakonec snad ze všech nejhorší. Julianne Moore jsem zase nevěřila ani slovo. Jsem typ diváka, co se dokáže maximálně vcítit do filmových postav a už jsem u podobnejch dramat posmrkala tuny kapesníků, ale tohle mě nechalo chladnou. Bohužel.

plakát

Zrůda (2003) 

Pro mě jeden z nejsilnějších filmových zážitků vůbec. Asi proto, že i pres svoji hetero orientaci jsem se do Aileen dokázala vcítit a pochopit ji. Vyvolala ve mě obrovský emoce, litovala jsem jí, byla jsem za ní šťastná, když potkala Selby, cejtila jsem zadostiučinění, když se pomstila násilníkovi.. Pak to začalo jít z kopce, přesto jsem jí úplně nezavrhla. Tenhle film má neuvěřitelnou sílu právě v tom, že dovoluje divákovi nahlídnout do nitra masový vražedkyně - zrůdy a ukázat její lidskou a citlivou stránku. Charlize je neuvěřitelná nebo spíš naprosto uvěřitelná. Pro mě nej scéna na kolečkácích, kdykoliv slyším Journey, tak si na to vzpomenu. 100%

plakát

Devátá brána (1999) 

To jsem si zase naběhla. Tenhle film to je fakt peklo! Zajímavý téma, podělaný dobrým režisérem, který nezachrání ani dobrej herec. Nechápu, proč to má dvě hodiny!!