Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z londýnského Toweru byly ukradeny korunovační klenoty a Anglie musí čelit vážné krizi. Všichni tajní agenti britské tajné služby byli zabiti. Zbyl pouze Johnny English, který vždy snil o práci agenta. Teď dostává svou šanci. Johnny se ujímá pátrání, která vede vskutku neotřelými a svéráznými způsoby. Podezřelým č. 1 se stává francouzský obchodní magnát Pascal Sauvage. Tento nejcennější symbol moci ostrovního království nemá ale obohatit jeho sbírku, ale přímo jeho hlavu. Pokud se Sauvage stane králem, chce zemi, které bude vládnout, změnit v největší vězení na světě. Podaří se Johnnymu Englishovi a záhadné agentce Lorně zabránit korunovaci? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (623)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Na Rowana Atkinsona velmi podprůměrné a bohužel platí, že čím více tento komik koketuje se světem velkých filmových produkcí, tím méně kvality a invence obsahují jeho humorné skeče (narozdíl třeba od Monty Pythonů a jejich celovečerních filmů). Formát celovečerního filmu jeho typologii nesedí, pro komiku založenou na gazích a víceméně mimice a proxemice se konverzačně-situační komedie zdá jako příliš velké sousto. Kéž by se tak dál raději držel televizních skečů... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Johnny sice má ubohý scénář, mnoho hluchých míst a nepřesvědčivého Malkoviche, ale rovněž disponuje jednou smrtící tajnou zbraní: Rowanem Atkinsonem! Jeho grimasy a pohyby zachraňují skutečně mnoho a hlavně díky němu fungují skeče, na jejichž sled se film drolí a které jsou z větší části založené na tom, že my víme, co on netuší. Nevědomost je ostatně Englishovou jedinou zvláštní schopností a tak není divu, že britské impérium zachraňuje jaksi nechtěně, kombinací debility a pasivity. 60% Zajímavé komentáře: k0C0UR, Oskar, Lokutus ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Absurdní komedie, co paroduje nejslavnějšího agenta britské tajné služby 007. Dokonce má i jeho auto Aston Martina. Film je nejen absurdní, ale i nesnesitelně nudný. Fekální humor střídají trapné scény. Velmi hloupý příběh, do kterého zapadá tolik veletrapných událostí. Johnny English není nic jiného než debilní parodie komedie. K hereckému obsazení ať se snaží Atkinson sebevíc tak z této role nevymáčkne nic dobrého. Zato je tu alespoň krásná Natalie Imbruglia. ( 30 procent ) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

K R.Atkinsonovi mám poněku rezervovaný přístup, ale tenhle film mě opravdu pobavil. Jako fanoušek klasického Bonda jsem si vychutnal všechna ta klišé a narážky - skvělou hudbou počínaje, přes různé technické špionážní vymoženosti, bondovské auto, krásné ženy.....to jak si Angličani dělají skvělou legraci ze svých věčných rivalů frantíků, tedy Francouzů. A John Malkovich - paráda! Několik scének mě dostalo do dávivého smíchu, což je vzácné - moc se u filmů nesměju...taky u dramat a horrorů to většinou dost dobře nejde. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nápad udělat z Mr. Beana obdobu agenta 007 je výborný. Nejen díky tomu, že tajný agent jejího veličenstva by měl být angličan, ale taky z toho důvodu, že by to mohlo být docela vtipné! A ono to občas vtipné je! Ale ne tak, jak mohlo! Často se Atkinson je blbě pitvoří a dělá ze sebe debila, což je skvělé u krátkých scének ale v celevečerním filmu se to rychle omrzí! Pár hlodů to ale zachraňuje a vychází z toho příjemná komedie s nejkrásnější Bondgirl všetkých čias! ()

Galerie (89)

Zajímavosti (34)

  • Při záběrech "skryté kamery" z Johnnyho (Rowan Atkinson) koupelny se při každém záběru mění pozice zubní pasty v pravém dolním rohu, a to aniž by se jí Johnny dotkl. (Mr.Hudson)
  • Když je Pascal (John Malkovich) u premiéra (Kevin McNally) a sděluje mu, že všichni agenti jsou mrtví, ve skleněné skříňce je nad premiérem vidět odraz mikrofonu. (DivX)
  • Film ve své domovské Velké Británii propadl, hitem se stal jen v zahraničí. (Indy21)

Související novinky

Johnny English se znovu vrátí do akce

Johnny English se znovu vrátí do akce

04.08.2017

Bondovská parodie Johnny English šla do kin v roce 2003 a vydělala 160 milionů dolarů. V roce 2011 se proto dočkala pokračování, které utržilo stejnou sumu, a říjnu 2018 bude mít premiéru trojka. Co… (více)

Reklama

Reklama