Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (9)

plakát

Whiplash (2014) 

Jedním slovem....STRHUJÍCÍ👍🏻👏🏻

plakát

Vládce temnot (1987) 

Vyborny horor-dobra atmosfera a ten konec mi neda spat jeste dnes,naposledy mne konec filmu takhle dostal pri Planete opic.Carpenter se vyznamenal.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Trojka prekonala dvojku a minimalne se alespon vyrovnala dnes uz legendarni jednicce....bavil jsem se kralvosky,Alan s Chowem by to klidne utahli sami ae vlci smecka opet nezklamala...rad bych videl dalsi dil ae bude lepsi kdyz se timto trilogie uzavre a nepotkaji ji stejni osud jako jine dojne kravy.Doporucuji!!!!

plakát

Gangster Squad – Lovci mafie (2013) 

Z filmu sem si odnesl chut si pustit Kmotra a zahrat Mafii..ano jde o prach obycejnou akcni rezbu ae v hezkem retro kabatku....Penn si jede standart a Brolin v celku taky slusna prace akorat sem se nemohl zbavit pocitu ze tenhle filmu nebyl pro Goslinga ackoliv ze vsech se sve postavu zhostil nejlepe pac je mu sita na miru.Dobra prace ae na opetovne zkouknuti jen tak nedojde.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Uprimne cekali jste ze se po vyborne jednicce neco zmeni?..Lidi okolo Phillipse vedi co lidi chteji a to jim taky daly...sice slabsi nez jednicka ale porad to funguje.Filmu prospel vetsi prostor,ktery dostala postavapana Chowa,kterou povazuji uz ted za kultovni.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Vlci smecka v cele s tlustym jezisem ma proste koule...lepsi reklamu Vegas dostat nemohlo a zaverecne titulky:D ,,Pri holocaustu se rozdavali prsteny":D:D:D

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Diesluv chraplak kterej nestarne, Rocko pracky ktery sou vetsi nez stehna poloviny lidi:D...nastavovana kase ktera ae funguje akcnak kterej vas nezklame..holt plesoun v tilku a samojsket thor porad tahnou a nemyslim se ze by se ti melo s dalsim dilem zmenit zvlast kdyz dorazi i kuryr:D....Vypnout mozky a rychle do kina!!!!

plakát

MovieZone Live! (2010) (pořad) 

Nejlepší hláška..,,Příště přijde určitě i Karel":D:D:D