Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (85)

plakát

Le Deuxième acte (2024) 

První snímek odpromítaný po zahajovacím ceremoniálu na filmovém festivalu v Cannes zaujme svým stylem vyprávění, probouráváním čtvrté stěny a zesměšňováním dnešní společnosti. V druhé části však míří do vod, které nechávají snímek značně otevřený a je na divákovi, jak si jej interpretuje.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Poslední řadu jsem dlouho odkládal, ale dneska nadešel den, kdy jsem si pustil poslední díl. Už nikdy nebude seriál spolu s kterým jsem vyrůstal, aktivně ho sledoval od konce šesté série a zažíval to, co právě s The Walking Dead. Fanouškovské teorie, debaty o pokračování i nekonečně dlouhé měsíce čekání na další řadu plného napětí. To všechno byla neskutečná a neopakovatelná jízda.

plakát

Madam Web (2024) 

Nečekal jsem, že to někdy řeknu, ale S.J. Clarkson natočila nejhorší komiksovku, kterou byla doposud She-Hulk.

plakát

Eurotrip (2004) 

Hajlující německé dítě je vrchol celého snímku, ale třešničkou na dortu jsou až samotné titulky, kde lze vidět, jak člen štábu učí dítě hajlovat.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

DCEU končí a pravděpodobně jediné co si z kina zapamutuji je cover verze písničky Born to be Wild, která byla překvapivě dobrá.

plakát

Tom a Jerry (2021) 

Tři hvězdy za odkaz na Matrix a potitulkovou scénu.

plakát

Barbaři (2020) (seriál) 

Citace samotného Caesara na konci druhé série byla ultimátním twistem, který staví podklady pro další sérii.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Silně podhodnocený počin, který mění zaběhnutý formát kinematografie, překlápí se z filmu do reality, nabízí emotivní příběh, vtipné scénky i naprosto neuvěřitelné dechberoucí momenty, které vyvrcholí v ještě něco epičtějšího. Motivační řeči stále nahánějí mráz po zádech a hudba je parádní. I přesto pár výhrad mám, nic není dokonalé. ONE MAN SHOW více svědčí kratší, údernější a "dokumentární" formát, než stominutový film (který ale šlape až do samotného závěru), protože jako pořad je "uvěřitelnější". Stále považuji za nejsilnější, nejzábavnější a nejdojemnější ONE MAN SHOW z roku 2020, jež byla věnována nemoci ALS, nicméně nelze pochybovat o tom, že Kazma a jeho tým letos vytvořili snímek, o kterém se bude ještě dlouho mluvit. A podruhé byl snímek v kině ještě možná lepší. A i na potřetí mě ten začátek a závěr vždycky dostane.

plakát

Ochránce (2005) 

Minimálně bitka v baráku mezi Vieselem a dvěma zakuklenými nepřáteli stojí za vaši pozornost. Jinak naprosto klišovitá rutina, kterou můžete s klidem přehlédnout.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Třináctý díl třetí série vás dojme rozlučkou s dvojicí oblíbených postav, při níž vám při doprovodu uším lahodící hudby ukápne slzička.

Časové pásmo bylo změněno