Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skúsil to Arnold i Sly. Aby akčná hviezda pobavila rodinu chce už niečo viac než len schému príchod-úsmevné problémy-zblíženie pri ktorej sa herec tvári ako posledný akčný hrdina. Rozhodne lepšie ako Hoganova pestúnka, no v konečnom výsledku zbytočný film, ktorý sa hodí snáď len vtedy keď už nič iného nikde nejde. Ale aby som len nekrivdil, pár vtipných hlášok a scén ta naozaj bolo. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Dětská záležitost na které udiví, že děcka nebavila... A nepomohla ani kachna, coby člen střežené rodiny... Mariňák dostane za úkol hlídat ohroženou rodinu a jak to tak v těchto filmech bývá, začne to tam brát po vojensku. Děti se nejprve brání, ale pak ,,pochopí'' a vše běží jak po másle. Nakonec děti využijí nabytých znalostí a drilu k přemožení svých školních utiskovatelů atd... Vše už tu mockrát bylo a lépe, např s Árnym (i když i tam to dřelo). Jeden senzor pohybu. * ()

Reklama

wipeout 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrá zábava, ktorá síce obsahuje všetky muchy, ktoré sa obvzkle vyskytujú vo filmoch podobných no až ku koncu sa väčšinou drží hladina ich intenzity na zvládnuteľnej hranici. Vin diesel síce hrá ťažkopádne no na túto rolu o bolo postačujúce a možno aj nevyhnutné. Kým film neskĺzal do roviny rodinnonáučného tak mal grády a zabávať sa bolo naozaj načom. Mohlo top byť aj o polku hviezdy naviac nebyť toho konca ale no to bola asi daň preto, že cieľová skupina tohto filmu boli rodiny s deťmi.2,5* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že lepšia verzia pána Pestúnky, ktorý sme mali kedysi možnosť vidieť s Hulkom Hoganom. Myslím si, že toto je film, od ktorého nikto nemôže ani nič očakávať. Pokiaľ do toho idete, že to bude výnimočný film, tak si dajte spiatočku. Toto treba hodnotiť ako to, čo to je. A to je lacná komédia s deckami. A keď si to tak premietnem, nie je to také strašné. Myslím si, že som videl horšie film ako je tento a párkrát som sa zasmial. Len latku treba dať poriadne nízko. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další z přitroublých taškařic, která nemá nic jiného za účel než jen lehce diváka pobavit ve svých 110 minutách, načež by měl divák na vše zapomenout, protože to více méně nestojí za řeč. Největší plus je, že Ochránce není až tolik otravný, několik momentů vás dokáže pobavit a Vin Diesel se svým hlubokým hlasem mi tam opravdu brutálně neseděl. Podobných filmů jsou rozhodně desítky do roka. Nejvíc mě ovšem pobavili čeští distributoři, kteří pojmenovali film jako Dudlíkátor. No přiznejme si, že horší už to být rozhodně nemohlo. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Kapitán Bill Fawcett, v snímku ho ztvárnil Chris Potter, pracoval v Americké armádě během První světové války. Vydával zde humoristický oběžník pro členy své jednotky Captain Billy's Whiz Bang. Ten se stal základem pro vydavatelství Fawcett Publications, které má ve stáji kromě dalších časopisů a knih i komiksy s populárním Kapitánem Marvelem. (imro)
  • Záporáci v závere filmu používajú pištole Heckler & Koch USP-45, SIG-Sauer P226 a Desert Eagle, ako aj karabínu M4A1 s granátometom. (ČSFD)
  • Bradley James Allan na filmu dělal jako bojový choreograf, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Bradley Allan. Dva maskované ninjy ve filmu představují kaskadéři Huang Ming Jian, Peng Zhang, Bradley Allan, Joe Eigo a Allen Keng. (Rominator)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama