Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Krásky z Dubaje (2021) 

Za mě naprostá pecka film, jako bonus shledávám atraktivitu hlavní hrdinky.

plakát

Will a Grace (1998) (seriál) 

Miluji Will a Grace :)

plakát

A jak to bylo dál... - A pak zničehonic (2021) (epizoda) 

Pilot mě celkem překvapil. Mile i nemile. Co říct, všichni stárneme, některé postavy jsem viděla opravdu ráda, třeba Charlotina manžela. ALE!!! To kouzlo starého seriálu a New Yorku je prostě pryč a víceméně kvůli té newyorské atmosféře si mě právě ten starý Sex ve městě tak získal. Průměr.

plakát

Irčan (2019) 

Co musím prostě pochválit v tomto filmu jsou ty boží auta a super kostýmy. Mně osobně se líbil De Niro, atmosféra filmu mi přišla víc než reálná. Celkově se mi film líbil i přes některé trošku nudnější části.

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Tenhle sitcom mě prostě dostal. Mám nejradši sluhu a "CC".. Co mě překvapilo, bylo to, kolik se tam mihlo slavných lidí. Trošku mi ale vadí ke konci to Frenino nahánění Maxe, chvílemi už je to prostě opravdu trapné... Celkově, občas kýčovité, přesto zábavné, jisté kouzlo tenhle seriál prostě má.

plakát

Čarodějky - Dobrou noc (2003) (epizoda) 

Tento díl je opravdu super, protože jsou v něm narážky na tak profláklé díla jako je Texaský masakr motorovou pilou, Noční můra..mně osobně tyto hříčko filmové narážky v seriálech a filmech prostě baví.

plakát

Sběratelé kostí - Utajená nehoda (2014) (epizoda) 

Hodně mě zaráží, že se zde nikdo k tomuhle dílu nevyjádřil, co se týče Sweetse...škoda ho, postavu jsem měla opravdu ráda.

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) 

Tenhle seriál miluji. Hudba, sexy Booth, zajímavá Temprance....k některým dílům mám výhrady co se týče míry nechutnosti, ale dá se to přežít... V žádném jiném seriálu mě vraždy nebavily víc.