Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (6)

Warrior

Warrior (2011)

Opravdu užasný film. Pro moje oči teda vyjmečný. Protože má děj, má cit, lásku, hrubost a poučení. Myslím si že ja jako milovník bojových sportů vidím přiběh válečnýho veterána, který svou bolest ubijí v zápasech sám sebou, bojů a i svou rodinou nakonec projeví své opravdové srdce, jak i na plátně tak i mimo něj že ukáže spolu se svými kolegy pěkný filmový kousek.

Avatar

Avatar (2009)

Už od malička sem byl plný fantazie, elfů, zvířat a ruzných smyšlených tajuplných zakoutí mysli. A odvážím se říct, že tento snímek byl pro mě nečekaným a opravdu FANTASTICKÝM výtvorem této doby. Obsahuje neuvěřitelné zpracování, scénář, vizualitu, doprovod a záhadný v celku i nepředvídatelný příběh. Už sem na tento film slyšel i mnoho kritiky, ale té se já mohu vyvarovat po všech stránkách, protože když už si sednu k té "bedně" a nemám co dělat, vzpomenu si že sem dlouho neviděl modré postavičky poletující v neuvěřitelném a krásném světě pandory, tak si zapnu jednoduše AVATÁRA a nechám se hladit po očích užasem. Proto také aptří do mé oblibenné sbírečky filmů. P.S: uvidíme co nám přinese pokračování.

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Smutek, zrada, žal, bolest, víra a síla. Neuvěřitelný kousek. Kdo pro toto má pochopení a představivost do minulosti. A trošku jen malinko se vryje do role Russella Crowea a zkusí si vybavit realitu, tak v závěrečné fázy při pořádné porci vcítěnosti poznáte ve svém nitru že se vám chce brečet. Ta představa bezmocnosti přijít o všechny blízké a "dar či prokletí" od boha zůstat naživu v nekonečném opojetí dostat své msty za vše pro co bojoval, vedl muže a zábijel pro svou zem. Nakonec z toho všeho vám po oslední slze na konci filmu dojde že šlo jen o herectví a zase kousek umění zvukových, výzážistických, kamerových a scénaristických výkonu. Upřímně řečeno, KLOBOUK dolů. Mohu se přít mohu nutit, ALE každý po svých přednostech co uznává a neuznává pozná. Jestli se mut o prostě líbí nebo ne. ;)

Ong-bak

Ong-bak (2003)

Film Ong Bak byl nápaditý, s příběhem ale i dostatečnou přehnaností. Mě osobně jako zastánce bojových umění se moc líbil, ale pro ostatní diváky to tak být nemusí protože uvidí scény pro ně tak neuvěřitelné že vám to přijde jako nesmysl. Ale když se k filmu dodá ten lidsky nadhled a spojí se z životopisme herce Tonyho Jaa myslím že vzejde skvělý kousek duchovní, tak i akční smyslnosti filmu.

Mumie

Mumie (1999)

Většinou v každé filmové scéně se rozhoduje o celkovém hodnocení když na plátně vidíte někoho kdo vám sedí, jak vystupuje. A toto Brendan Fraser dokáže. Zbožnuju tenhle filmový kousek. Je to plné skvělého humoru a tajuplnosti a co si víc fantasta jako já muže přát. Než vidět mumienky, které sou velkolepou součástí čar a kouzel dobrodružství. Děkuji za scénáře, texty a opět NESKUTEČNÉ gesta a herní projev všech herců včetně Johna Hannaha.A jako třeba Rachel Weisz pronesla svůj slogan ""co by taková poušť jako Já, dělala na týhle holce "" =) Moc moc moc hezký. Úplně.

Armageddon

Armageddon (1998)

Vesmír mě zajímal, konce světa se také bojím. Ale Bruce Willis a jeho banda dokázala rozesmát v celkovém podání ten film se zdá jako průměrný. Ale když on působí chvílemi tak vřele, a když zapojím do toho ten muj ohleduplný pohled co mě naučila přitelkyně, tak kapička na konci musí ukápnout. Né jen díky nadšení s filmu, ale i zvukovým a hudebním podkladům pro cvhíli, kdy se chystá "někdo" obětovat život za "CELOU ZEMI" což je pro mozek nepředstavitelné jako to, že by se mělo tohle uskutečnit. A dodám trochu mé fantazie, doufám že budeme mít někde pořádny borce na to "vrtání".Ikdyž snad nikdy nebude potřeba ;) uvidíme