Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (37)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Každý ať se podívá úplně do konce a hodnotí. To je hold dnešní svět, první soudit a ani nepoznat. Bečel jsem 🙃 sice přehnané efekty (ikdyž k tomuto žánru proč ne), ale užasná pointa dnešního světa. 🙏

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Dost preakcované ALE na druhou stranu. Je to TOP mezi filmy co se tyče aut a vse kolem nich. + ty vztahy tam už od prvního dilu a herci. Je to bomba ! Nezklamalo. P.s: dekuju Paul Walker

plakát

Aréna (2011) 

Bavilo mě se na to dívat. Hold každý film nemože byt pro všechny dokonalej. Mám rád souboje a i za mnohou přehnaností se mi líbí scény jak sou hezky vymyšlené. Ikdyž to není přimočarý snímek. Tak na pobavení a potrápení lidské intuice je to fajn.

plakát

Já, legenda (2007) 

Mám pro smithse docela slabost takže on tam dělá velkou roli pro takové hodnocení. Ale když se nezaměřím na zpracování a představím si opět lajckou realitu a tento filmový snímek, tak mě uchváti svou smyslností. Jak moc musí byt drásající mysl tohle vše vidět a pak s tím takhle žít sám s krásným pejskem, který bohužel umíra :-( ale i tak. Docela další vyhýbka lidstva k zamyšlení jako u všech takových filmů.

plakát

Troja (2004) 

Pro mě velice tedy pěkný zážitek, ikdyž s mnoha poměrů docela nereálné, tak jako zastánce "přehnaných" akčních kousků se mit o do děje velice hodilo. Velice slušné pohyby sestřih a hudba, vydařené obsazení i děj. Nemám co dodat, když člověka baví proudit očima světěm, který už neexistuje a představuje si ty dávné války. No... muselo to stát doopravdy za to.

plakát

Shrek 2 (2004) 

shrek pohádka, jedna z velice podařených vtipných kousků. Zlobr, mluvíci osel a kocour v botách.. co víc si přát než spojitost mezi nevídaném prostřední a plno potvůrek s pěknou příběhovou dějivostí. prostě velice líbivé ;)

plakát

Světová invaze (2011) 

Další pěkný povedený kousek něco jako válka světů, ikdyž toto je spíše pojato z vojenského hlediska. Ale líbí se mi to a mam rád scény i předtuhy hrané ve filmu. Odsudky předskudky a změny pohledů na celý svět, lidstvo a chování sebe samých.

plakát

Válka světů (2005) 

Jako fanoušek sci-fi tuhle filmovou bombičku mam moc rád. Je to hezky udělané hned od začátku. Otec (perfektní herecký výběr), syn a dcera. Asi prázdniny u otce se zvrtne v nevidanou šilenou muka lidské mysli a pudu sebezáchovy. Prostě skvěla zahraná i střihaná známka nápadu i fanscinace přírody.

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

vím že je tam trošku přehnanosti, ALE a to je duležité. Nikdo se nikdy nedozví pravdu. Jen přiblíží, a myslim že o tom bratství je to ve válce nejpodstatnější pouto. Tak jako tady, tak jako někde jinde. Spousta zajimavých akčních scén i scénářů. Fajn dodatky i zpracování. Říkám až na pár drobností... herci, lokalita, pojem, hudební doprovod, zápletka, napětí i závěr... dokonalé !!!

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Válečný film dle mého gusta, ne že obsahuje skoro všechno co by měl obsahovat, Ale je to natočené zpusobem zážitků. Člověk se vcíti a ikdyž nikdy my prostí lidé nepochopíme "válečnou nemoc" či bolest. Tak si ji aspoň trošinku vybavíme tím že vidíme snímky jako je tohle, nebo třeba černý jestřáb sestřelen opět z jiného soudku. Ale každá válečná hraná scéna je jen malinký kousíček pro zamyšlení než když by to měl zažít doopravdy. Když dokáže ukápnout slza i u filmu, co to udělá s kluky v opravdové válce?... perfektní představivost ;)