Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Už je tady zas (2015) 

S knižní předlohou to má opravdu pramálo společného. Kniha výborná / film podprůměrný.

plakát

Kanibalové (1980) odpad!

Nedokoukal jsem to a ani to nemám v plánu!!! Nechápu jestli se to někomu líbilo a přijde mi naprosto zbytečné takové filmy točit a ještě víc se na ně dívat.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Pro mě jeden z nejlepších né-li vůbec nejlepší film roku 2015. Poprvé jsem šel na jeden film 2x do kina během týdne.

plakát

Podraz (2011) 

Je mi líto, že jsem to pustil a musel to dokoukat (z povinnosti).

plakát

Nepřítel před branami (2001) 

Vadí mi že udalosti které jsou zdokumentované si přetvořili a lidé tomu věří. Od maličkostí až po zásadní momenty je to ze 75% smyšlený film.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Není to pro každého. Někdo to přirovnává jako Sex ve městě pro muže a s tím můžu souhlasit. Je tu je plno sexu, hromada neskutečně vtipných scén a hlášek které vás nahlas rozesmějí, ale nakonec se ukazuje(stejně jako v Sexu ve městě), že jen lítá z problému do problému a přitom mu jde stále o tu jednu... Je to osobitý a zvrácený seriál =) David Duchovny se pro tu roli nejspíš narodil, ale opravdu to není seriál pro každého! ;)

plakát

Rallye smrti (2008) 

Opravdový akční film. Super auta, velké zbraně, vězení se "spořádanou ředitelkou" a aby toho nebylo málo, tak spousta poodhalených děv =) Prostě jízda od začátku až dokonce! Plné akce, spálených gum a vystřílených nábojnic. Velká oddychovka.....

plakát

Podfukáři (2013) 

Moc jsem se v kině u tohoto filmu bavil a vůbec vstupenky nelituji. Miluju film kde zvítězí "temná strana" =) Skvěle natočeno, úžasný děj plný zvratů, prima triky a výborná šou! Nelze opomenout výborné herce a jejich výkony. Nepamatuji se na film z poslední doby u kterého bych se ani chviličku nenudil, ale tento film vás opravdu nudit nebude!

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Slabší odvar Pařby ve Vegas. Je tam několik vtipných momentů, ale je to prostě slabší... Z mého natěšení na tento film jsem rychle vystřízlivěl a už se jen těšil na konec...

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Moc se mi to líbilo. Plné akce a hlavně ,až a poslední scénu, není to vůbec přestřelené jako 98 akčních filmů ze 100. Většinu scén si člověk dokáže představit, že by se opravdu mohly stát... Film člověka vtáhne a neustále do něj buší, takže si člověk ani nevzpomene na popkorn co má vedle sebe =)