Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Jednotka příliš rychlého nasazení

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007)

"Víte, že na venkově je víc zbraní než ve městech? Maj je tu všichni. I jejich mámy." - "Kdo třeba?" - "Farmáři." - "A dál?" - "Jejich mámy..."

Constantine

Constantine (2005)

Aneb jak sugestivně vyjádřit, že kouření škodí zdraví :)

Cesta do fantazie

Cesta do fantazie (2001)

Opravdu, když se do filmu ponoříte, zažijete cestu do fantazie.

Sedm

Sedm (1995)

Perfektní herecké výkony jsou v relativně hodně filmech, to samé platí o scénářích, ale takhle hutnou atmosféru jen tak někde nenajdete...

Blade

Blade (1998)

Blade je nejvíc cool zabiják upírů. Má nejvíc nejlepší zbraně a umí ještě míň obličejů než Arnold v roli Terminátora. A Marigolde, upíři jsou fikce, tak proč by to nemohli být "banda mongoloidních letitých strejců na straně jedné a sjetých účastníků techno party na straně druhé"? :)

Kult hákového kříže

Kult hákového kříže (1998)

Ten konec se opravdu nepovedl.. Jsem jediný komu ta vražda Dannyho nakonec přišla jako děsná píčovina? Jinak je to luxusní film a přestože konec právě podtrhuje problematiku celého filmu, musím opravdu jednu hvězdu strhnout.

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Film, který svou originalitou a obsáhlostí skoro předčí novější filmy Hayaa Miyazakiho. Skvělá Claire Danes a Robert De Niro. Takhle mají vypadat pohádky, ne jako přiblblosti typu Narnie.

Černočerná tma

Černočerná tma (2000)

Skorovetřelec³ s Riddickem. Atmosféra tvořená podivnými barevnými filtry se mi nikdy nelíbila, ale tady překvapivě nebila do očí a docela tu fungovala.

Soudný den

Soudný den (2008)

Takhle vypadá trash, tohle je pravý grindhouse!