Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Konference ve Wannsee (2001) (TV film) 

Představte si, že máte v práci poradu na téma jak vyvraždit 11 milionu lidí. Prostě klasický meeting, jeden z mnoha....... šílenost a skvěle natočený snímek. Banda psychopatů, která v tu dobu vládla nad životem a smrtí určuje u oběda osud milionů.....

plakát

Útěk ze Sobiboru (1987) (TV film) 

Strašně depresivní první půlka filmu! Až mi to skoro nedalo spát. Jináč skvělej film z prostředí VYHLAZOVACÍHO tábora. (už ten název zní strašně)

plakát

Žena v černém 2: Anděl smrti (2014) 

Knížka byla mnohem lepší a děsivější jak film. Žena v černém 2 se nemůže jedničce s Harrym Potterem ani rovnat! Všechny lekací scény co ve filmu jsou, jsou i v traileru takže nic nového se vidět neda! HNUS!

plakát

12 opic (2015) (seriál) 

Serialová podoba se rozhodně nemůže rovnat filmu. Je to ale i tak vcelku zábavné. Má to vše co by seriál s tématikou cestování v čase měl mít, přesto mi tam však chybí nějaká taková ta až strašidelná atmosféra, která doprovázela film s Brucem Willisem. Pilotním dílem, který konkrétně mě zklamal se nenechte zmást. Následující díly jsou mnohem zajímavější. Po pěti dílech doporučuju všem fanouškum sci-fi.

plakát

Válečná generace (2013) (seriál) 

Pro mě opravdu překvapivě nejlepší válečný film vůbec! Z pohledu německé strany ma děj takový jinačí směr. Všechny tři díly mají grády a němci se netají ničím. Opravdu výborné!

plakát

American Horror Story - Asylum (2012) (série) 

Nacisticky doktor, ďábel, Santa Claus, Bloody Face, mimozemštané a mnoho dalších ikon tato pro mě nejlepší série nabízí. Já jsem nikdy neviděl seriál nebo film tomuto podobný. Je to klišé, ale jeto tak perfektně natočené, sestřihané doprovazené úžasným soundtrackem a atmosférou 60. let. Pro mě prozatím jednoznačně nejlepší série.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

tart seriálové mašinérie a nejvíc mysteriozní seriál co jsem měl čest poznat. Skvělé herecké obsazení, sympaticky napsané postavy a naprosta dávka záhad (někdy dokonce i s prvkem hororů) jako nikde! Ztracení by se dali rozdělit na první tři řady jako dělší a "více reálné" a poslední tři jako kratší a naprosto mysteriozní. 1. serie: Probouzení trosečníku na neznámem ostrově, krize s vodou, únos, zjištění že na ostrově je "někdo další" doprovázeno skvělou atmosférou. 5*. 2. série: serial se přesouvá zčásti do podzemí, přibývají nové postavy a nové záhady ale atmosféra zůstáva nadále skvělou. No a závěr druhé řady? Naprosta 90ti minutová bomba!! 5*... 3. serie: Pro mě asi nejslabší série ze seriálu ač jsou některé díly fakt skvělé, zbytečně natahovaná a dlouhá série. To se ale změní při posledních třech dílech kdy bere nehorazný tempo a finále je opět skvělé! 4*. 4. serie Nejkratší a jednoznačně nejlepší řada ze všech! Nejlepší začatek a nejlepší fínale. Jestli si někdo myslel že záhadnější a zamotanější to být nemůže, tak může. 5*. 5. serie Mno a tohle je skvost! Hrátky s časem, konečně se začínají objevovat odpovědi na záhady z prvních řad, délka opět tak akorát (16 dílů). Se čtvrtou řadou nejlepší z celého seriálu! 5* 6. serie: Závěr velikého seriálu a už od prvního dílu od začátku to vše směřuje ke konci. Dozvídáme se odpovědi na většinu otázek z předchozích řad. Nicméně to postráda nějaký ten pořádny děj a šmrnc co třeba nabídla 4. série. Tohleto je prostě jedno velké sbohém seriálu. 4*. Celek: Mno pro fandu aktaX nebo zkrátka pro ty co mají rádi záhady tak tohle možna bude jeden z nejlepších seriálu. Pokud hledáte Toma Hankse a něco jako jeho pobývání na ostrově tak to se nestane. Ale jelikož byl tento seriál mým vůbec prvním dokoukaným seriálem a jedná se spíš už o srdcovou záležitost musím tomu dát prostě 5*. Navíc.. Ten soundtrack? No pááni... (Hlavně na to nekoukat s dabingem!!!)

plakát

Pacifik (2010) (seriál) 

Člověk se nesmí nechat zmást nízkým hodnocením. Ani vlastně nechápu proč ten seriál takové hodnocení má. The Pacific je skvělý seriál z druhé světové války který je naplněn atmosférou srovnatelnou Bratrstvu. Pro milovníky války (filmů z války) je tohle povinnost vidět. Vždyť tenhle seriál je úplně kopie bratrstva, včetně jeho kvality akorát s dějem přeneseným do pacifiku, kde parta námořníků trpí žízní, hladem, nemocemi, vedrem a přívalém statečných/šílených japončíků. 10 dílů uteče jako voda a není čas ani říkat si jaká je to nuda. Navíc je seriál plný super efektů takže to působí hodně draze a dobře. Já ani neznám jinej film či seriál který by se odehrával v Pacifiku a který by mě tak zároveň bavil jako tenhle. Evropa je v každém druhém filmu ale pacifik na úrovni jsem po dlouhé době viděl až tady a jsem spokojený stejně jako u Bratrstva.

plakát

Ouija (2014) 

Tento rok jsem navštivil už mnoho hororových filmů a musím říct že OUIJA bych hodnotil jako nejlepší za tento rok. Není to žádna sláva ale tohle hororové klišé? Má to vše co horor má mít. Lekací scény, atmosféru, napinavé momenty. Jediné co to nemá je šmrnc a trošku originality a rozhodně! Rozhodně se od toho nesmí čekat příběh, ale to už po těch hororových blafech za tento rok celkem očekávající. Tady se narozdíl teda od Annabelly neustále něco děje! Nudné konverzace jsou nahrazeny lekačkama (sice všechny očekáváme a známe) a momentama kdy prostě čekáte že se lekačka stane! Pokud má člověk náladu na lekání a strach tak tenhle film službu udělá.

plakát

Predátor 2 (1990) 

Predátor vyměnil džungli za Los Angeles a s lovem se neštve už od samotného začatku. Sympatický Danny Glover jako drsný detektiv který nachází oběti stáhle z kůže. Predátor není tak strašidelný jako v předchozím díle ale je zábavnější, drsnější, ozbrojenější a dokonce si upravil i letmo vzhled aby nás neomrzel. Kdyby někdo natočil něco opět v lese a opět tajemné už je to nuda. Predátora z jedničky stejně všichni známe a dvojka ho ukáže hned na rychlo v prvních pár minutách. Podle mě rozhodně jedna z dvojek která má kvalitu prvního dílu!