Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (70)

plakát

Průměrňákovi (2009) (seriál) 

Jak se ze seriálu, který skoro nemůžete vystát a ihned ho v televizi přepínáte (když Sue začne ječet), stane každodenní oblíbeností? Nevím, ale stalo se. Nyní je miluju! :-)

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Děkuji mému příteli, který mi dal druhou šanci tento seriál dokoukat. (Při prvním pokusu jsem se u druhého dílu zeptala: "to se tam teď už bude jenom střílet?" Urazil se a vypnul ho. :)) ) Stálo to za to!

plakát

Hubert a Staller (2011) (seriál) 

Co si takhle pustit večer před spaním? Pro pohodu, relax, dobrou náladu a na nic nemyslet? Hubert a Staller jasná volba!

plakát

Přijde letos Ježíšek? (2013) 

Jsem moc ráda, že se dá ještě natočit celkem hezký a milý český film s KRÁSNOU VÁNOČNÍ ATMOSFÉROU.

plakát

Ve znamení raka (2010) (seriál) 

První dvě série byly naprosto SUPER! Třetí mě bohužel zklamala a vůbec se mi nelíbila. Čtvrtou a zároveň poslední řadu jsem sledovala už spíše z "povinnosti". Přesto velmi originální a podařený seriál. Hodně jsem si na hlavní postavy zvykla a budou mi chybět.

plakát

Ally McBealová (1997) (seriál) 

Miluji Ally! Miluji celý seriál. Všechny postavy mi přirostly k srdci. Miluji soundtrack a barovou zpěvačku. Miluji Ally osobní píseň. Baví mě řešení "podivínských" sporů. Baví mě inteligentní humor a trhlost postav. Miluji svěřování důvěrností na společných záchodcích. Prostě celé je to super (především první 3 série - a nástup výborných Ling a Nell <3 ) a hrozně mě to baví. :)

plakát

Návrat idiota (1999) 

Hodně zajímavý a nevšední film s kvalitními herci, ale asi mi to stačilo vidět 2krát do konce mého života :D

plakát

Perfect Days - I ženy mají své dny (2011) 

Bylo to docela dobrý! Vcelku příjemná podívaná. Nejvíc se mi líbila maminka a její "řeči" a velmi mile překvapil Ondřej Sokol. Chýlková samozřejmě SUPER herečka! .. "Já jsem jenom myslel, že když si mě pozvala k sobě nahoru na panáka..." Nono, no právě, na panáka..ne na..., ne na kafe.."

plakát

Definice lásky (2012) (TV film) 

Takový ten film, který nenadchne, ale ani neurazí...