Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 15
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 15

Recenze (250)

Osvícený 

všechny recenze uživatele

Na rovinu. Průměrňákovi se v našich zeměpisných šířkách netěší valné oblibě, a to, že jdou na Prima Comedy central je takové malé plus. Faktem ale zůstává, že sitcom, který není podporován zvukovou stopou reakcí diváků a stejně se u něj lidé smějí, musí logicky mít něco do sebe. Já, i s půlkou rodiny však Průměrňáky fakt žeru. Jejich kvalita mi přijde v porovnání s třeba Modern Family, která sama o sobě vypadá, jako by si štáb nemohl dovolit kvalitní stativ, řádově vyšší. Děti opravdu působí trochu retardovaně, což byl evidentně záměr, ale opravdu skvělý je Atticus Shaffer, zvlášť pokud vezmeme v potaz to, že hraje člověka tak o 8 let mladšího. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Prvních, asi 10 dílů, je naprosto skvělých. Opravdu se najde jen málo seriálů, které mě dokážou pobavit natolik, abych se u nich smíchem popadal za břicho. The Middle se to povedlo. Seriál sice dalšími epizodami trochu ztrácí dech, ale stále je to v komediálním a sitcomovém, seriálovém světě, nadprůměr. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když to holky chtějí, chtějí to hned nebo můžu nejdřív dočíst knížku?" Tak to vím úplně přesně - i hned je už trochu pozdě. Rodina Heckových vůbec řeší takové ty problémy ze života, které mohou pobavit spíše ty, kteří je nemají. Já se v jejich rodině dost poznávám a tak chvílemi trošku trpím. Na druhou stranu se však snažím zorientovat v životě, takže bych chtěl občas ustávat rány osudu s klidem taťky Mikea a nekroutit svým potomkům tak často krkem. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Jeden z řad příjemných, zároveň i trochu praštěných, ale hlavně zábavných sitcomů z prostředí jedné rodiny. Prozatím veliká spokojenost. | 1.série (85%), 2.série (80%), 3.série (80%), 4.série (80%), 5.série (70%), 6.série 20/24 (75%) > Průměr: 78% (4*) | ()

baiskon108 

všechny recenze uživatele

Pro začátek bych chtěl říct, že k smrti nenávidím sitcomy. Jsou nekonečné, nenavazující a mnohdy vycpané otravným umělým smíchem. A ano, i tady si v podstatě můžeme pustit random díly, oni na sebe totiž nějak násilně nenavazují, ale malé pouto mezi nimi přeci jen je. A to čas. Přiznejme si – v seriálu vystupují převážně děti, u kterých můžeme postupem těch let fascinovaně pozorovat, jak nám oni a i samotní herci rostou před očima. Je to tak uchvacující, když vidíte v prvních dílech nejstaršího Axla na střední škole a následně v posledních dílech zas na střední Bricka. Tahle rodina jako celek funguje vážně na jedničku. Za mé oblíbence určitě považuji Mika a Axla, perlí ty nejlepší hlášky vůbec. Brick je taky super, vše, co řekne, stojí i za hlubší zamyšlení, ale někdy mě jeho bizár povaha trochu štve. A Sue, to je prostě nejslabší článek, obdivuji ale její nezlomnou vůli a touhu se nikdy nevzat. Většina vedlejších postav je tu bohužel dost odbytá, působí prostě až moc stupidně. Trochu mi vadí, že všechny série se sebou strašně splývají, neboť mají stále ty samé motivy (Díkůvzdání, Vánoce, Halloween, Den matek,...). Jen mi přijde, že to mohlo být více nápadité. Ale co se mi naopak líbilo i když se to také neustále opakovalo – každý díl měl v celku hřejivě šťastný konec. Někdy to bylo vyloženě klišé, ale někdy mě to vážně dojalo až k slzám. Poslední série byla vážně výborná, hlavně díky romanci Sue a Seana. Ani mě nezajímalo, jak to dopadne, vždyť to bylo jasné, ale ta cesta k tomu vztahu.  S osudem té sněhové koule si vážně tvůrci do detailu vyhráli, normálně jsem měl vždy husinu z toho, co se s ní vlastně stane. Nemůžu uvěřit, že tenhle seriál, který trval devět let, už vážně skončil. U posledního dílu jsem slzil sentimentem. ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

  • U Maikova otce je na hodinách pořád 6:25. (asdfasdf)
  • Rodina navštíví místní atrakci nazvanou Brown County, která v Indianě opravdu existuje. (Delock)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama