Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný
  • Thriller

Recenze (96)

plakát

Boeing 747 v ohrožení (1996) 

Slušnej akčňák. Nebýt to až tak neuvěřitelné a nebýt hlavní hrdina všehoschopný, dala bych o hvězdičku navíc.

plakát

Smrt z hlubin (2009) (TV film) 

Nebyt toho prvoplanovyho, stupidniho konce, dam o hvezdicku navic, Celkove ale na katastroficky film pomerne dobry :-)

plakát

Zmizení Alice Creedové (2009) 

Skvělý film. Nebýt překombinovaného závěru, dostal by ode mě 5 hvězd...

plakát

Případy 1. oddělení (2014) (seriál) 

Tak tohle je skutečná pecka. Kdo už prošel řadou nejrůznějších českých i zahraničních kriminálek, musí mi dát za pravdu. Tohle je skutečnost, za každým případem stojí tvrdá práce kriminalistů a na náhody nelze spoléhat. Přesně v takovém případě by se mělo uvažovat o nekonečném seriálu, a ne u Ordinací, Ulic apod. Opravdu mě mrzí, že už se nechystá další pokračování, to je VELIKÁ ŠKODA!

plakát

Kdekoli, jen ne tady (1999) 

Výborný film, na 90%. Hodnocení tady mě mrzí. Já jsem párkrát zamáčkla slzu, protože jsem se velmi rychle vžila do hlavní hrdinky. Konzumní divák jeho hloubku a hodnotu pochopí jen tehdy, pokud si prožije něco podobného. Mně tento snímek oživil staré rány, které jsem již považovala za úplně zahojené. Přesto se na něj někdy ráda podívám, takováhle kvalita se zas tak často nevidí. V čele navíc skvělé Natalie Portman a Susan Sarandon.

plakát

Riskni to s Polly (2004) 

Průměrná americká komedie, místy vtipná, místy méně. Postava Feffera je úžasně vymyšlená a navíc ho hraje Ben Stiller, což jsou dva důvody, proč radši 3 hvězdy a ne dvě :-).

plakát

Roznese tě na kopytech (2013) (TV film) 

Nízké hodnocení mě mrzí. Monyovou mám ráda a televizní zpracování jejích knížek se mi též líbí. V tomto případě jsme se dočkali povedené komedie, ačkoli psala spíše propracovanou psychologickou prózu. Ústřední dvojice Dvořák - Boudová zahráli skvěle, inscenace byla protkána vtipnými dialogy. Nečekala jsem, že těch 70 minut bude tak příjemných.

plakát

Povinně nezadaný (2010) 

Nereálné, ale milé. U filmu jsem se i několikrát zasmála. Konec byl nechutně limonádový, stejně jako vzezřením dokonalý Kostja Ullman. Docela mě potěšilo, že Němci ve filmu klidně použijí skutečný bulvární plátek - ve všech českých filmech a seriálech je název novin vždy smyšlený.

plakát

Okamžik zlomu (2007) 

Moc dobrý, moc pěkný, místy vtipný, místy překvapivý a po celou dobu protkané skvělými hereckými výkony.