Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Návrat krále

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

Poslední díl a jedna z nejfamóznějších největších no prostě nejlepších bitev jakou jsem kdy viděl a v prodloužené verzi ještě více detailnější, samozřejmě toto není jediné plus tohoto filmu je dokonalý jako Společenstvo, ale trochu jiným způsobem. Hlavně tedy překrásným koncem. Jackson a všichni herci jsou pro mě legendy.

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

První film z trilogie je spíše vypravěčský, seznamujeme se s postavami a jejich vztahy mezi sebou, je tu krásně vykreslená krajina a skvělě nás připravuje na velkolepé bitvy, které přijdou v dalších dílech. I když jsem Společenstvo prstenu viděl už tolikrát i v prodloužených verzích nedokázal jsem najít jedinou chybičku, pro mě je to dokonalý film, který nikdy neomrzí a vždy dokáže nadchnout.

Pán prstenů: Dvě věže

Pán prstenů: Dvě věže (2002)

Druhý díl nám přinesl hlavně velkolepou bitvu o Helmův žleb a hlavně jak bylo řečeno karta se obrací.

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

K tomuhle filmu nemám co říct, protože už bylo vše řečeno ostatními. Dokonalost sama.

Zelená míle

Zelená míle (1999)

Kniha byla výborná a film se jí přesně drží, takže se vlastně nedalo co zkazit. Možná herecký výběr, ale tady všichni herci sedli naprosto přesně.

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Geniální tarantinovka. Reservior Dogs byli pouze předzvěst (ale dobrá) pro tento perfektní a už kultovní snímek o tomhle filmu snad slovo kultovní platí nejvíce a kdo mi řekne, že Pulp Fiction nezná tak je to pro mě naprostej looser, s kterym nemá cenu se bavit.

Schindlerův seznam

Schindlerův seznam (1993)

Je mi jedno jak moc se děj filmu blíží ke skutečnosti, jestli byl Oskar Schindler opravdu lidumil nebo jen další německá svině té doby, nebo je to jen snaha tvůrců o to co nejvíce lidi dojmout. Dojmutí se jim podařilo a odvedli kus skvělé práce. Bezchybný a silně emotivní příběh. Neberu ho však jako historický fakt.

Zmatená duše

Zmatená duše (2007)

No sakra to bylo fakt dobrý, tenhle film ve mě něco nechal a přesně to od filmů chci. Metthew Perry hraje.. slovo výborně to ani nemůže vystihnout možná geinálně je blíže a Lynn Collins je opravdu úžasně roztomilá. No a hudba..pokaždé když začala nějaká písnička tak se ve mě něco hnulo, teda myslim v dobrym smyslu.

Hobit: Neočekávaná cesta

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

Bylo to opravdu krásné vrátit se po čase zpátky do středozemě. Hobit je po vizuální stránce úchvatný. Bál jsem se, že Jackson bude film natahovat, ale fakt je, že jsem se ani vteřinu nenudil.