Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (57)

plakát

Star Trek: Discovery - Návrat Klingonů (2017) (epizoda) 

Člověk který vyrůstal s vulkánci a má problémy s tím, že mu úsudek zatemňujou emoce. Hm, něco mi to připomíná. Ta postava by se měla celá vyškrtnout.. lezla mi na nervy od začátku do konce.. strašné... Bez ní/něho nebo co to tam je by to bylo za 5*.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Na nové Star Wars jsem se těšil hodně. No, možná až moc. Kladně bych hodnotil určitě efekty.. tam není co vytknout.. luxus. Nelíbila se mi hudba, což je snad první Star Wars film, ve kterém jsem tento "problém" našel. Děj, no ... nevím - nijak nenatknul a nepřekvapil. Hlavně v první půlce jsem se často i nudil. Nejlepší postava rozhodně předělanej Impérijní Droid. Což je jaksi smutné. Celkově 4* hlavně za druhou půlku a zmíněné efekty+droida. (Celkem mě překvapilo že v datum premiéry nás bylo v kině 10).

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) 

Doporučiju si pouštět přes youtube kanál "Pí sí" - kvalita tohoto pořadu neuvěřitelně vzroste a je to i dost zábavné :D

plakát

The To Do List (2013) 

Podle zdejšího hodnocení a "zápletky" vyplývající z obsahu sem film skoro rovnou odsoudil. Jenomže jsem byl dost mile překvapen. Překvapilo mě kolikrát jsem se u toho zasmál či usmál. Samozřejmně tam byly horší scény/pasáže ale jako celek mě to mile překvapilo. Clark Gregg to totálně zabíjel :D. Za mě i kvůli zdejšímu hodnocení 4*.

plakát

Code 8 (2016) 

Na film se těším.. tohle bude paráda .. :) (y) Vybrali několika násobně více než chtěli, tak snad to bude stát za to :).

plakát

Řím - Vzestup a pád impéria (2008) (seriál) 

Shlédnuto prvních 7 dílů. Některé díly jsou opravdu úchvatné .. jiné jsou ale velmi chabé.. dost sem váhal a nakonec dávám slabší 4 hvězdy.