Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Konečná (2013) 

Obstojná oddychová akce. Arnie už coby důchodce snad nabral ještě lepší herecký výraz. Že by zkušenosti z politiky? Hlavně kvůli němu to stojí za zkouknutí.

plakát

Věc (1982) 

Alien a The Thing spolu určitě můžou soutěžit o první místo za nejděsivější atmosféru. Tady ovšem jsou i děsivé "exploitation" scény. Když přivřete oči nad dobovými triky, opravdu nic pro malé děti.

plakát

Vetřelec (1979) 

Hororová klasika. Ze sci-fi hororů jednoznačně nejlepší. Po takové době to neztratilo ani trochu ze své původní atmosféry a film za to může vděčit Scottovu perfekcionalizmu. Jerry Goldsmith je taky klasa. Bez jeho hudby by to bylo poloviční.

plakát

Gladiátor (2000) 

Jeden z mála filmů, u kterých s radostí překousnete i ten neuvěřitelný patos. Je to velkofilm se vším všudy. Skvělý Russell Crow a vše kolem něj. Ridley Scott není jen mistr napětí a dokazuje tu svojí univerzálnost.

plakát

Predátor (1987) 

Spíš by se to mělo jmenovat Arnold vs. Predator. To napětí působí i dnes. Nesmrtelný akční film, nesmrtelný Arnie a koneckonců i nesmrtelný predátor - jeden z nejznámějších mimozemšťanů moderní doby. To všechno nám dal J. McTiernan a páni Thomasové. Díky jim za to.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Představíte si něco jiného pod pojmem akční klasika? Možná kromě Ramba, určitě první volba. Nejlepší díl se skvělou akcí, skvělými efekty a super herci. Arnieho vrchol.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Pohlreich ví, co dělá. Opravdový mistr. Kdyby všichni práci brali jako on, jak by tu bylo krásně.... V pořadu to možná až moc hrotí, ale od toho je placený, aby dělal show. Jinak jedna z věcí, která snad trochu probudila nejen spoustu majitelů restaurací, ale i jiných drobných podnikatelů.

plakát

Městečko South Park (1997) (seriál) 

Všechno, co jste se kdy báli najít v kresleném seriálu tu je. Cartman je hrdina moderní doby :D

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Klasika. Nestárnoucí humor, který trochu slábne s přibývajícími sériemi, ale stále nejlepší kreslený seriál všech dob.

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

Zlatý fond Pixaru. Originální, vizuálně skvělý, zábavy kopec.