Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (39)

plakát

Pepa (2018) 

Zajímavé, až zvláštní :) alespoň něco trošku jiného.

plakát

Zelená kniha (2018) 

Oceňuji serioznost příběhu i zpracování. Ačkoliv místy úsměvné, je mi z toho velmi smutno...

plakát

Noelle (2019) 

Těm, kterým se líbí vánoční filmy, pohádky, se bude tento film líbit. I když se jedná defecto o slátaninu, líbilo se mi zařazení moderních prvků dnešní doby do tradičního příběhu Santy ze severního pólu. A taky má na tom podíl hlavní představitelka, že se na to dalo dívat :)

plakát

Prázdninová láska (2016) (TV film) 

Pohodový romantický film. Hodnocení 3+. Hlavní hrdinka pošle na prázdniny dceru na tábor. Jelikož si sama dodělává vzdělání, přes prázdniny dělá stáž pro IT firmu. Jsou tam hned dva "spolumajitelé". Oba jsou hezcí a šarmantní. Jeden je však více přísnější, pracovitější a jede dle pravidel. Druhý je více uvolněný, kreativní a bere věci více na lehkou váhu. Hlavní hrdinka se zaplete s oběma muži, i přesto si nakonec vybere toho, který v ní věřil už od samého začátku. Ten druhý se totiž zachová jako mizera, který jí ukradl nápad.

plakát

Loganovi parťáci (2017) 

Pomalejší, ale super. Loupežní přepadení to je moje :-) 3+

plakát

Trhni si! (2006) 

Tak jasně, jde o klasickou trapnou americkou komedii, kde se neděje nic, co by nás u takových to filmů překvapilo. Já se ale snažím hodnotit film v té dané kategorii a už jsem viděla spoustu větších blbostí. Tady na tohle se dalo alespoň dívat. Mělo to hlavu a patu, příběh, různorodost, Paris byla tou nejlepší volbou, i přestože ji nemám ráda a ani se mi nelíbí. Takže v kategorií všech těchto amerických středoškolských krávovin, to nebylo zas tak hrozné, ne? :-) Jen by mě zajímalo, kolik lidí se na to teda dodívalo dokonce...

plakát

My Christmas Love (2016) (TV film) 

Klasický vánoční romantický příběh, akorát dějově se mi to moc nelíbilo, žádný větší zvrat ani zápletka. Docela jednoduché a předvídatelné. Ale dívat se na to rozhodně dá :-)

plakát

Chobotnice z II. patra (1986) 

Originální příběh, hezké zpracování, přesné zachycení tehdejší doby a české rodiny. Příjemná oddechovka.