Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Horor

Oblíbené filmy (8)

Blade Runner

Blade Runner (1982)

Klasika, která ovlivnila generace filmových tvůrců i diváků - a to se povede jen málokterému filmu. A Rutger Hauer v životní roli jako bonus.

Sunshine

Sunshine (2007)

Konečně výtečná sci-fi! Navíc s úžasnou kamerou a nádhernou hudbou. Nemám slov. Ještěže to točil Danny Boyle a je to anglický film. Dělat něco podobného amící, bude v tom rapovat nějakej bubák nebo vřeštět Aerosmith. :)))

Hannibal

Hannibal (2001)

Ať si kdo chce co chce říká, ať si kritici drásají papír, že Hanibal je film špatný a prázdný, podle mě je to jeden z nejlepších filmů vůbec - a to jsem nikdy lidi nežral a dokonce jsem to ani nezkusil. A zajdu ještě dál - líbí se mi víc, než "Jehňata". Mr. Hopkins je naprosto dokonalý, skvělí jsou i Liota, Giannini, Oldman , Julianne Moore mě sedí víc, než Jodie Foster, kamera úžasná (o Florencii nemluvě) no a muzika, toť klenot. Vide cor meum je snad nejkrásnější árie všech dob a vůbec se nedivím, že jí Ridley Scott použil i v Království nebeském. Když Hannibala nedávno opakovali v naší vaší a já zrovna přehazoval kanály, nedokázal jsem se odtrhnout a prostě jsem musel čučet až do konce. A nebylo to poprvé. ;o)

Pátý element

Pátý element (1997)

Jeden z nejlepších filmů, co byly kdy natočeny. Přes svojí délku svrchovaně zábavný, chytrý, bezvadně obsazený a k tomu vynikající výprava s nezapomenutelnými kostýmy pana Gaultiera, výborná hudba Erica Serry a jako bonus nepřehlédnutelné protiválečné poselství. A místy dokonce i neskutečná p*del. :oD Brilantní. I po letech. P.S.: Je 1.1.2010 a všichni blbnou s Avatarem, jak je to úžasný a přelomový a nejlepší sci-fi všech dob... Ha ha ha. :o)))

Počátek

Počátek (2010)

A to ani DiCapria ani Gordona-Levitta fakt nemusím. Dvojka Nolan-Zimmer prostě momentálně rulez, jak říkáme my Češi, že... :o)