Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Top Gun (1986) 

Naprosto perfektně stvárnění pilota, který se snaží být nejlepší a udělá proto všechno. A natu roli se bez chyby Hodil Tom Cruise, mladý, tvrdohlavý, a beztarostný. prostě "frajer" A ktomu všemu ještě píseň "Take Breath Away"

plakát

Skála (1996) 

Skála: Sean Connery a Nicolas Cage dva skvělí herci, kteří bojují proti zlu, které se zabarikádovalo na "Skále". Užasný napětí a nadočekávání super akce.

plakát

Sedm (1995) 

Film sam o sobě dokonalý, který skrívá mnoho záhad. Skvělá kamera, zvuk i obsazení herců. Vynikající napětí a psycho.Mno prostě neni co dodat zkuste a uvidíte.

plakát

Rocky IV (1985) 

Nejlepší díl z celé řady. Mnoho emocí a souboj proti Dragovi byl jeden z nejlepších, které Rocky kdy vybojoval. Příběh o dřině, bolesti a úspěchu.

plakát

Letec (2004) 

Konečně nikdo zachytil život Howarda Hughese na filmové plátno. člověk, kterýmu vyšlo snad uplně všechno ale nadruhou stranu nakonec o všechno přišel. Dokonale ho stvárnil Leonardo DiCaprio, kteremu tyhle role padnou na míru.

plakát

Mizerové II (2003) 

Film je postaven na přestřelkách a honičkách v ulicích města Miami.Spousta akce střídá vtip a skvělé prostředí. Will Smith dokonale stvárnil roli agenta v Miami

plakát

Smrtonosná zbraň 2 (1989) 

Dokonalé pokračování Smrtonostné zbraně. Spousta akce a také skvělí humor, který možná z počátku nejde moc rozeznat od pravdy. Hvězdné obsazení v rolích.!!!!!!!!!!!

plakát

Con Air (1997) 

film se skvělim hercem a skvělim dějěm. ale asi všichni tuší jak to nakonec dopadne. pár scén tam je na vysoké úrovni.