Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Mamma Mia!

Mamma Mia! (2008)

Krásná pohodová záležitost s roztomilou Amandou S. a dokonalou Meryl S. Úžasné herecké obsazení a super písničky, které se mi líbí více jak v originálu. Na tento film se mohu klidně dívat každý měsíc a nikdy neomrzí!

Pláž

Pláž (2000)

And me, I still believe in paradise. But now at least I know it's not some place you can look for, 'cause it's not where you go. It's how you feel for a moment in your life when you're a part of something, and if you find that moment... it lasts forever... Prostě to miluju :)

Šestý smysl

Šestý smysl (1999)

Šestý smysl je film, který jsem viděla ještě v době, kdy tento žánr nebyl moc aktuální. Geniální Shyamalan mě tímto filmem „dostal“ a už „nepustil“. Výborný duchařský thriller, při kterém se vám budou ježit chlupy hrůzou. Podmínka dokonalého zážitku je – nezjišťujte předem jak film dopadne, ani o čem vlastně je!!!! Jinak hrozí absolutní pokažení zážitku z filmu.

Rebelové

Rebelové (2001)

Můj nejoblíbenější muzikál! Okouzlující retro atmosféra, dokonalí herci a chytlavé písničky, které se vám usadí v hlavě... „Mě se líbí Bob, hlavo moudrá zlob se zlob“. Romantický děj podtrhuje krásná Zuzana Norisová a charismatický Jan Révai. Výběr ostatních herců je také na jedničku. Renčovi tento styl filmu sedl, škoda, že začal točit samé drama. Láska v osudové době roku 1968 je krásně pojatá a závěřečné zvážnění filmu super tah. Při sledování mám nutkání obléci si žluté šaty, připnout naušničky ve tvaru kytiček, nazout barevné botky a vyrazit do letních ulic s bezstarostným úsměvem.

Hříšný tanec

Hříšný tanec (1987)

Sladká romantika :-) Tak tohodle chlápka by snad chtěla každá dívka i žena.... Patrick je v tomhle filmu prostě "k sežrání". Příběh moderní popelky, kterak to všem nandala a k tomu super písničky...co víc si přát :-) Snad jen toho Patricka...;-)

Román pro ženy

Román pro ženy (2004)

Další z mála českých filmů, který se opravdu povedl! Boží !!!!!

Tajemství nesmrtelných

Tajemství nesmrtelných (2002)

Romantika romantika romantika.....jéééééé :-) Krásná příroda, nádech pohádky, tajemna, lásky....Krásná Alexis Bledel a její nejlépe zahraná role. Nadpozemská hudba Williama Rose to korunuje na krále romantických filmů :-)