Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Western
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Americká kletba (2005) 

V době kdy se většina "hororů" zaměřuje na nezáživné vraždění hákem,či motorovou pilou a člověk od začátku do konce ví že se za tím vším skrývá jen člověk, působí na mne tento snímek jako takový malý balzám na strádající a po tajemnu toužící "hororovou dušičku" .Závěrečné zjištění, že všechnu tu hrůzu oné rodince nezpůsoboval ani tak úplně duch,nýbrž jakási půlduše zneužité dívky mne sice lehce zklamalo,nicméně oproti již zmíněným nezáživným krvákům to byla rajská zahrada a konečně jsem po dlouhé době zažil u žánru, pyšnícím se jménem "horor", něco jako mrazení a husí kůži.

plakát

Rafťáci (2006) 

Mne osobně Rafťáci zaujali o něco více než Snowboarďáci,možná je to prostředím [zima a sníh není nic pro mne,já radši léto :-) ] Každopádně ačkoliv tyto snímky nejsou zrovna moje gusto,nemohu říci že bych se u jejich shlédnutí nějak nudil.

plakát

Ro(c)k podvraťáků (2006) 

Odopčinkový film - Žádná "bomba" ,ale nemůžu říct že bych se u něj nějak nudil.Stojí za shlédnutí.Zkrátka dávám "3"

plakát

Road House (1989) 

Tento snímek patří do kategorie poněkud "jednoduších" , nicméně pro mne osobně znamená tak trochu kultovní záležitost,která se řadí v mém filmovém hledáčku k těm oblíbenějším a vždy se na něj velmi rád podívám.

plakát

Pád Třetí říše (2004) 

Výborně zpracované.Skvělé zachycení atmosféry,kvalitní herecké výkony,autentické a znamenitě udělané dobové prvky,jako např. uniformy apod. a nakonec mnou velmi vítaná absence "Amerických" filmových manýrů.

plakát

Cesta na jihozápad (1989) 

Takovýchto westernově laděných snímků je v Československé tvorbě málo a pro mne osobně je Cesta na Jihozápad příjemnou záležitostí.

plakát

Lovec policajtů (2001) 

Tento film mne nikterak nenadchnul,zejména kvůli efektům,které leckdo ocenil,ale já osobně jsem jimi byl znechucen.Zpomalená salta a uhýbání kulkám ve stylu "Matrix" ,to skutečně není nic pro mne a ke Stevenu Seagalovi mi to vůbec nesedí.Chybí mi klasická svižnost pověstných "aikido" chvatů,které byly také zpomaleny a celkový dojem snímku v mých očích není příliš dobrý.Toť můj názor na toto dílo.

plakát

Železný Schwarzenegger (1977) 

Pro nás kteří se zajímáme aktivně i pasivně o kulturistiku a posilování jako takové je tento snímek naprosto kultovní záležitostí.Jedná se vlastně o zachycení přípravy na soutěž Mr.Olympia.Setkáme se se zde mimo Arnolda Schwarzeneggera také s Lou Ferrignem,Mikem Katzem a dalšími předními kulturisty 70.let.Film má mimo jiné obrovské motivační účinky a každý kdo někdy přičichl k posilování jej zaručeně ocení.

plakát

Byl jednou jeden král... (1954) 

Legendární pohádka s výbornými hereckými výkony,především Jana Wericha a "přetrhdílo" Vlasty Buriana.

plakát

Sindibád sedmi moří (1989) 

Dávám jeden bod a to jen z důvodu úcty k Lou Ferrignovi,který patří k mým oblíbeným kulturistům historie.Jinak snímek opravdu za mnoho nestojí.