Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama

Recenze (37)

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Adar (2022) (epizoda) 

Oukej, ti chluponozí jsou fakt otravní a navíc ještě psychopati. Skřeti mě baví a Númenor taky celkem šlape. Uvidíme co dál.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Na moři (2022) (epizoda) 

Moc mě neba linka s Arondirem a není to kvůli tomu, že je to černý krátkovlasý elf, to už jsem nějak přešel a snažím se nenechat se touto píčovinou strhnout.  Nesrovnalosti vůči Silmarillionu jsou znatelné, ale vůbec mi to nevadí. Seriál si na to ani nesnaží hrát a jde vlastní cestou. To je důležité si uvědomit a pak proniknete do nádherného světa fantasy.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Stín minulosti (2022) (epizoda) 

Když jsem četl první recenze, hodně mě odrazovaly od tohoto počinu. Nicméně musím konstatovat, že i přes to, že mám Tolkiena kompletně přečteného a je to pro mě mistr fantasy, musím říct, že se mi to prozatím líbí. K seriálu přistupuji stejně, jako k zaklínači a to tak, že je tento seroš jakýmsi novým paralelním světem, který běží souběžně s knihou a filmy. Když si odmyslím, že tohle mohlo být takhle a tamto zase vypadá asi jinak, tak je to epická výprava do světa Ardy a moc se mi líbí jeho zpracování, atmosféra, hudební podkres i výprava.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Kdybych nebyl na 4DX, tak u toho usnu. Šíleně dlouhá nudná story, která obsahuje jedno filmové klišé za druhým, kterých jsem už viděl asi milion. Vizuál nádhernej a to je asi tak všechno. Nic se tam vlastně nestalo a na další díl nemám ani chuť jít. Bohužel Avatar beru jako zklamání roku 2022.

plakát

Andor (2022) (seriál) 

Žádné světelné meče, žádní Skywalkerové, žádné epické bitvy. A to je správná cesta! Skvělé dospělé, ponuré drama, které příjemně, leč ne zrovna rychle, plyne. Moc jsem se bavil a hltal každý dialog. This is the way!

plakát

Andor - Zúčtování (2022) (epizoda) 

Jako jo! Upřímně jsem měl nulový očekávání po těch nekonečných fiaskách ze světa STAR WARS. Ale tohle?! Sypte to do mě.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

Tohle byla totální píčovina! Mrzí mě, že to musím psát zrovna u Obi-Wana, tohle si nezasloužil.

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část VI (2022) (epizoda) 

Jsem šťastnej! Ale ne z toho, jak tvůrci totálně pohřbili jakékoliv naděje na kvalitní seriál. Ale že tahle dementní sračka skončila. Díky bohu, už nikdy víc.