Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arondir se ocitá v zajetí, Galadriel a Halbrand objevují legendární království; Elendil dostává nový úkol, Nori čelí následkům. (Prime Video)

Recenze (118)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolosálne FIASKO, tak toto by som si teda nepredstavil ani v najdivokejšom sne, že môžu byť až takto utopené peniaze na takomto ani nie polotovare. Neviem kde by som tu hľadal pozitíva asi jedine masky škretov sú dobré, ale aj to si asi uchmatli od Jackson z LOTRa. Už trilógia Hobbit bola dosť ubolená a utrápene mdlá ale že to v takto drahom seriály úplne na plnej čiare spláchnu dole kanálom, no FÚHA. Príšerne slabý herci, ešte horšie dialógy, samé počítačové animácie, na niečo konzistentné, len ťažko narazíte, asi najlepšie bolo keď ušatému elfskému černoškovi povedia ostaneš na slnku pokiaľ nezčernáš, to si robia fakt ako srandu alebo je to len paródia. /20%/ ()

buzzwoody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Navzdory drsné kritice všude kolem musím já pokračovat ve chvále, třetí díl stále nepolevuje a konečně nám představuje Númenor (hudba je snad lepší a lepší). Isildur zatím není nejsympatičtější postava, ale Elendil to kompenzuje. Harfooti fakt překvapením seriálu, po trailerech jsem čekal, že budou mít nejotravnější linku. U Arondira v zákopech to docela nekompromisně zhoustlo, uvidíme, co Adar. ()

Reklama

Chermy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Afektovaná Galadriel je stále poměrně nesympatická, ale jinak to byl asi nejzábavnější díl. Elendil a Isildur naštěstí moc dobře obsazení a s Halbrandem bude jistě kopa srandy! Kéž by to byl skutečně Witch king :) Proto-Gandalf alespoň konečně promluvil, ale jeho poloha vyorané myši začíná dosti iritovat, tak snad už se od něj dočkáme víc.. :)) ()

Radyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 3 dílech jsem trochu rozpačitý. Galadriel vizuálně působí a i vystupuje diametrálně jinak, než jak byla představena v Pánovi prstenů a já jsem se ještě nerozhodl, jestli se mi to líbí, anebo ne. Sympatická dějová linka je s "chluponohy", nicméně jejich některé zvyklosti mě přivádějí v úžas (a Rogue - viz komentáře - totéž celkem nemilosrdně stírá). Jsem zvědavý na další posun... ()

junglewar odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kromě pár Easter eggů na silmarilion, je to naprosto genericka slatanina, jako například k čemu tam byla ta linka s tím elvskym útěkem bez jakéhokoliv plánu... dialogy naprosto o nicem, delamy pro uplny retardy. Prostě téměř polovina seriálu je pryč a vůbec nic se nestalo. Jak tohle mohl Ilúvatar dopustit. (67 procent tady, lidi už úplně ztratili cit pro dialog, logiku, cokoli, stačí když to hezky vypadá a můžou u vypnout mozek, ale mé nerdské srdce pláče) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Elendil (Lloyd Owen) zmíní, že jeho jméno v překladu znamená „ten, kdo miluje hvězdy“. Je to narážka na Earendila, který během Války hněvu plul na své lodi do boje s drakem a nesl s sebou hvězdu. Jde o tu samou hvězdu, jejíž světlo Galadriel (Cate Blanchett) daruje Frodovi (Elijah Wood) ve filmu Pán Prstenů: Dvě věže (2002). (spacemaster)
  • Název třetí epizody Adar je elfské slovo, které znamená „otec“. (spacemaster)

Reklama

Reklama