Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Ten pocit, když mě jako diváka, zasáhne nejistota, zda se na to dívat až do konce. O co bych vlastně přišla, kdybych to předčasně vypla? O stav bank a hypoték v zámoří. Velice nerada uděluji odpad, zde jsem jej i zvažovala. Zabránilo mně v tom jen perfektní herecké obsazení, kterého bylo na takový film o ničem velká škoda.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Decentně nasnímaná erotika a romantika. Proč to z ženského hlediska nebrat, že.

plakát

Zmizelá (2014) 

Asi jsem měla přehnaná očekávání, která nebyla naplněna. Úspěšně jsem se pronudila do nijak strhujícího závěru. Film svým konceptem připomínal dobře natočenou epizodu z nějakého krimi seriálu. Předlouhá nuda s hroznými herci, sebranými snad z odpoledních televizních seriálů na Nově a Primě.

plakát

Očista (2013) 

Evidentně jsem s tímto filmem sáhla vedle. Očekávala jsem napínavý thriller, ve kterém se o hlavní postavy budu strachovat. Dostala jsem plochý film, napínavé to nebylo ani trochu, kdy jsem měla obavu, že se nudou ukoušu. Skvělý nápad úplně přišel vniveč. Kam se poděla hutná atmosféra, a proč chybělo logické uvažování postav, to ví jen režisér. Zajímalo by mě, jestli režisér nespáchal "očistu" na divácích. Já se tedy po slibném úvodu nudila.

plakát

Cizinec (2010) 

Mám slabost pro filmy se silným hereckým obsazením. Nemohla jsem si tedy nechat ujít příležitost vidět dva skvělé herce vedle sebe v jednom filmu. Film není tak úplně bez chyb. Má pár rozvleklých pasáží. Mě bavilo pozorovat reakce obou hlavních aktérů filmu a docházelo i k tomu, že Angelina využila své dominantní pozice a Johnnyho zatlačila občas i do kouta. Film to byl divácky dobře řešený. Atraktivně natočený a s dějem, který stejně půjde trochu do ztracena, když film dává vyniknout hlavně dvěma nepřehlédnutelným hereckým protagonistům. A mým dvěma velkým oblíbencům, nutno dodat. Bavila jsem se.

plakát

Saw 3D (2010) 

Brrrr! Nic pro mě.

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Je to Katniss, není to Katniss. A je to Katniss! Kéž by byla taková hrdinka jako ona. Film, kterému nic nechybí a ani nepřebývá.

plakát

Vytí vlkodlaků: Znovuzrození (2011) 

Když uhodí vlna veder, přijdou vlkodlaci. Nevím, kde jsem na tohle blbé rčení přišla, a co hůř, film je na tom ještě blběji. Nic v něm nefunguje. O pořádný nápad se ani nezavadilo. Herecká sestava bída s nouzí. Možná jen soundtrack je ucházející. Vlkodlakům vedro nesvědčí. Jestli se vlkodlaci potí, to se mně zjistit nepodařilo. Jiné díly související s tímhle počinem neznám, a ani nijak zvláště netoužím poznat. Hororový fanoušek si v tom možná něco najde. Já si horory dávám jen zřídka, pro zpestření, a tentokrát se divácký zážitek paradoxně, vůči okolním teplotám, rovnal bodu mrazu. Sáhla jsem naprosto vedle.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Hodnocení vychází z toho, jak máte nebo nemáte rádi Toma Cruise. Já ho ráda nemám, ale i kdybych tento fakt pominula, tak z mého pohledu je to poměrně nezáživný a příběhově průměrný film. Technické stránce na filmech nehovím, ale přišla mně dokonalá. Ne už tak film. Návštěvy kina lituji. Nevtáhlo mě to patřičně do děje. Možná je to film orientovaný více na mužské publikum. Fakt nevím. Film úplně nestrhám, ptž šlo jen o špatnou volbu kino snímku po dlouhém přemlouvání a v podstatě vyhozené peníze. Na zdejší hodnocení už nikdy nedám!

plakát

Chicago (2002) 

Herci na jedničku, hudební čísla originálně pojatá a nebyla jsem spokojená jen s horší orientaci ve vedlejších postavách. Nebylo znát, že se film inspiroval divadelní hrou. Tohle bylo naopak velkolepé a bohaté pro kostymní výtvarníky, kameramany a výtvarníky scény a dekorací. Rychle opadla moje obava, že se u filmu zasazeného do dvacátých let minulého století, budu nudit. Nic takového nepřišlo.