Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Animovaný
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Chceš mě, chci tě

Chceš mě, chci tě (2009)

Nemám co říct, jsem naprosto ohromena. Tenhle film je jeden z nejlepších, jaké jsem kdy viděla, splňuje všechno, co se od romantické komedie dá očekávat, ten vtip na každém kroku, to nadšení, navíc se mi líbilo i to, jak si s ním na začátku povídala v živém přenosu, od tohohle filmu nevíte, co očekávat, jde o to, že netušíte, jaký okamžik bude následovat, navíc ta hudba se k tomu náramně hodila, k tomuhle filmu jsem přišla náhodou před několika lety a hned obsadil první příčku tabulky oblíbených filmů, tenhle film vlastně pojednává o vztahu muže a ženy, tak nějak jiným způsobem, nakonec si divák vlastně uvědomí, že se stal svědkem velmi neobyčejného filmu, k tomuhle bych jenom napsala - perfektní, sice na můj vkus až moc otevřené, ale vynikající, vřele doporučuji všem, kteří nechtějí jen obyčejný film na zaplnění volné chvilky, ale kteří od něj očekávají malinko víc, otevřenost, pestrost, ostrost, pokud jste to vy, tak neváhejte, pokud tohle podle vás film splňovat nemá, tak neztrácejte čas a normálně to přejděte.

Co jsme komu udělali?

Co jsme komu udělali? (2014)

Musím napsat, že tenhle film patří mezi nejlepší, co jsem kdy viděla, je v něm tolik vtipných momentů a já mu prostě nemám co vytknout, líbí se mi jak je napsaný a to, že si každá ze sester vzala národnostně jiného muže, máme tady Číňana, muslima a žida, jenže potom zjistíme, koho si chce vzít poslední dcera, prostě tenhle film rozesměje snad každého, takže se podívejte, mé hodnocení znáte, tak si udělejte vlastní obrázek.

Bláznivé mládí

Bláznivé mládí (2013)

Ten koncept, ten nápad, to ztvárnění, není nic, čím by mě tenhle film nedostal. Proto mi asi nezbude nic jiného než napsat snad nejkratší hodnocení, jaké jsem tady kdy napsala, a film rozhodně doporučit.

Láska na kari

Láska na kari (2014)

Já nemám slov, tenhle film mě dostal, mělo to emoce, příběh i jasný cíl. Margaret a Hasan, ona kuchařka, která se nikdy nedostala na vrchol, on fantastický šéfkuchař, kterého obdivuje celá Paříž. Tenhle film nemá cenu hodnotit jinak, jen bychom tím narušili to, jaký je. Rozhodně jej doporučuji, mě místy doháněl k pláči a několik slz jsem také utrousila, fantastický film, ke kterému není co dodat.

Dovolená za trest

Dovolená za trest (2014)

Pohodová, romantická a velmi vtipná komedie z prostředí Africké dovolené, kdy ani jeden neví, že ten druhý jede na tu stejnou dovolenou v ten stejný termín. Jeden apartmán, pět dětí a dva lidé, kteří přežili jedno rande na slepo. Tahle komedie se mi opravdu moc líbila, nemám co vytknout, celý film jsem se opravdu dobře bavila, ona si našla cestu k jeho dětem a on zase k jejím a skrze ně si našli cestu zase k srdcím svým. Myslím, že tahle komedie se bude líbit těm, kteří se rádi smějí, rádi přestanou myslet na své okolí a chtějí vidět proměnu pěti malých dětí, no malých ani tak moc ne. Rozhodně ji doporučuji a přeji příjemnou zábavu, opravdu to stojí za to se podívat. :)

Kouzlo Vánoc

Kouzlo Vánoc (2015)

Velice pěkný film, dokonce se nebojím napsat, že byl krásný. Jeho konec mne rozbrečel, v dobrém samozřejmě. Byl tak nepředvídatelný a než jsem se nadála, už končil. Nezměnila bych na něm vůbec nic a kdybych přece jenom něco změnit musela, byl by to moc rychlý konec, já bych jej trošku protáhla. Kromě toho byl skvělý právě proto, jaký byl. Nejde říct nebo napsat, co se mi na něm líbilo nejvíce, asi ta odvaha a odhodlání Kate, která toužila po tom najít pravdu. Film bych doporučila romantickým duším, je to totiž stoprocentní slaďárna a tomu, kdo tento typ filmů nevyhledává se prostě nebude líbit, stejně tak ani nemusí sednout oněm romantickým duším, nezbude vám proto nic jiného, než to risknout.