Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a opět další recyklační dvouhodinovka. Tentokrát sice druhá polovina docela výsledný dojem zlepšila, avšak i tak je Blended jen kopírka toho, co už tu stokrát bylo i od samotného Sandlera a i přesto, že ho mám celkem rád, mě ty samé vtípky po dobu 16ti let už zkrátka nebaví. Po Jackovi a Jill se nicméně jedná o mírné zlepšení. Onen feel good moment jako 50x a stále poprvé, o který se tu pokoušeli, však tak úplně nenastal. [35%] ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná komedie někde na pomezí 3 a 4 hvězdiček se sympatickou ústřední dvojicí, které to slušelo už v 50x a stále poprvé. Jen opět škoda několika otřepaných klišé a nechutných scén. Nevím, proč to tam ti amíci za každou cenu cpou. Jinak vzhledem k tomu, že Drew je moje platonická láska snad už od 14 let, tak hodnotím tou vyšší variantou :) ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Takové silnější tři hvězdy. Adamovi s Drew to vždycky moc sluší a tak nějak jim ten pár pokaždé věřím (příkladem budiž mnoho natočených filmů). Občas se tam mihnou nějaké dobré fórky, mezi které se zamotá klasický klišovitý příběh, na který jsme ale všichni určitě zvyklí. Velké + za Bellu Thorne - další nová oblíbená redheadka do mé sbírky. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To jsem si tak jednou letěl ze Zélandu na Fiji a oni mi pustili Dovolenou za trest. Říkal jsem si "okay, Pepiku, aspoň se trošku navnadíš." No náramně jsem se navnadil. Po týdnu na Fiji letím do Austrálie a hádejte, co bylo na playlistu? Dovolená za trest 2 aneb nikdy nebudeš vytrestán dostatečně. Adámku, ty jedno jelito, nemohl by sis dát taky na chvilku voraz a odletět někam hodně daleko? Věděl bych o skvělém filmu na cestu... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice příjemné překvapení. Doufal jsem, že pro mě Blended bude alespoň guilty pleasure, ale velice mě překvapilo, jak dobře jsem se bavil. Drew Barrymore mám rád a celkem nechápu obecné přirovnávní Sandlerových filmů či přímo Adama Sandlera k Troškovi nebo Magnuskovi. Jistě, ne všechny jeho filmy jsou dobré či vtipné, ale většina z těch, co jsem viděl mě bavila a ačkoli se i v Blended objevuje nemálo rádobyvtipných a přehaných situací (typu někdo něco řekne a vzápětí kouká na pářící se nosorožce), pozitivní atmosféra převažuje a mě zkrátka bavilo na to koukat...a co víc, občas jsem se i pousmál a ke konci měl radost, že jsem si pustil skvělý feel good film. Spokojenost. PS : Skvělý twist k jejich staršímu společnému filmu :) PPS : Naprosto bezkonkurenční Terry Crews bavil pokaždé, co se ukázal..nebo spíš jeho tělo :) ... 70% ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Když jde Jim (Adam Sandler) po dovolené za Lauren (Drew Barrymore), tak vidíme scénu přesně opačnou, než ve filmu Píseň pro nevěstu (1998), kde spolu také hráli Barrymore a Sandler. Tam jde Sandlerova ex otevřít dveře Barrymore, kdežto v tomto filmu jde ex Barrymore otevřít Sandlerovi. (veronikajel)

Reklama

Reklama