Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (108)

plakát

Bowling for Columbine (2002) 

Tak tenhle dokument myslím krásně vystihuej povahu Američanů co se zbraní a lpění na starých zákonech týče. A Stručná animovaná historie Ameriky je naprosto geniální,rozhodně doporučuju.

plakát

Darjeeling s ručením omezeným (2007) 

co to sakra mělo znamenat? Myslel jsem že když do má být komedie, tak se aspoň jednou za film zasměju. Tenhle film je ale neskutečná nuda, ve který 3 maníci jedou vlakem po Indii.To je všechno, nic se totiž celou dobu neděje,filmu úplně chybí zápletka. nechápu to poměrně vysoký hodnocení, ja už si tenhle film nikdy nepustím.

plakát

Deník mrtvých (2007) 

film u kterýho sem se celou dobu nudil, především díky trapným rozhovorům a některým fakt debilním a nanervy lezoucím scénám

plakát

Magazín Ligy mistrů (2002) (pořad) 

Já jako velký fanoušek fotbalu musím dát jen 2 *, a to proto že ukazované záběry ze hry jsou absolutně nepřehledné a chaotické. To je podle mě u sportovního pořadu naprostá chyba, i když ostatní informace jsou pro fotbalu znalé diváky zajímavé.

plakát

Fifty Fifty (1992) 

Dobrej akčňák ve kterým jsou taky docela fajn hlášky.

plakát

Mezi námi zvířaty (2006) 

Není už těch animovaných filmů poslední dobou trochu moc?

plakát

Šílený Max: Bojovník silnic (1981) 

Kultovní postapokalyptický film. Je nadupaný akcí a na svoji dobu výbornými efekty. Kdyby v něm nebylo pár přihlouplejch scén dával bych za 5*.