Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Hamiltonovi (2006) 

Taková normální rodinka. Proč ne ? Je to zase trochu něco jiného nechapu to podrprůměrné hodnocení. A to finále vůbec nezklamalo, naopak dopadlo to tak jak jsem nečekal.

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Dlouho jsem přemýšlel co napsat. Ono se dá koukat na seriál dvěma pohledy. První pohled je to o motorkářích kteří mají na vestách Sons of Anarchy a řikají si jak nejsou drsní. Neváží si života vemou si kde jakou děvku a nenávidí lidi jiné rasy co dělají to samé. Manžel vidělá nějaké prachy prodejem zbraní, nevlastní syn má dítě s feťačkou snaží se o doktorku a + si venku sežene kde jakou kurvu. Mamča zatím ustele uklidí mu barák a pak jí cestou domů znásilní aby pan motorkář (taťka) přestal prodávat zbraně černým. (pokud tento film někdo dal do odpadu nebo ho hodnotil pod průměrně tak ho chápu a vůbec se nedivím. No dobře takže tenhle film jsem chtěl ohodnotit průměrně. Ale nešlo to přece jen já jsem u toho seriálu vydržel hodiny. Všechny série jsem zvladl do týdne a nehodlal jsem jít ven na koupálko (nikam). Seděl jsem a čekal jak to bude dál. Jo možná to je o bandě dementu co mají koženou vestu a nejsou uplně vychovaní (serou se do věcí do kterých jim nic není a dělají bordel) A o tom ten seriál taky je, nic víc v tom nehledejte. Nikdy bych nechtěl žít tenhle život a v realu bych tuhle bandu ve městě opravdu nechtěl ale jako seriál dávam pět hvězd.

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Je to dost dobrá reality show. Neviděl jsem teda uplně všechny série ale určitě to časem doženu. Trochu mě teda štve že tam vemou jen lidi co je nějak zaujmou (berou tam jen šílěnce) ale o čem by ta reality show jinak byla?

plakát

Saló aneb 120 dnů sodomy (1975) odpad!

Tenhle film není ani na psycho a už vůbec ne nějaký masakr. Čistě film když chcete podráždit žaludek, u mě se to filmu celkem povedlo. Znovu na to rozhodně koukat nebudu a film nedoporučuji. Ale pokud si někdo libuje v BSDM a jiných uchylárnách pak přeji příjemnou zábavu.

plakát

Bastardi 3 (2012) odpad!

Já vím, říká se když tě to nebaví tak na to nekoukej. Ale prostě jsem musel, stejně jako to tu musím zkritizovat. Na tomto filmu mě zaujali hned dvě věci 1) kolik herců i když ve většině případů průměrných herců se nechalo zatáhnout do takové blbosti. 2) Kolik Tomáš Magnusek.... vlastně pan Majer zase přibral. Vše ostatní ani nemá cenu abych tu komentoval.

plakát

3:15 zemřeš (2005) 

Na tento film jsem se koukal v 1 ráno. A musím říct když skončil opravdu jsem se koukal na hodinky kdy bude 3:15. Několikrát jsem se lekl a myslím že film se trefil do mé slabiny-duchové,děti po strachu 95%. Pokud se více děsíte filmů kde někdo někomu řeže nohy,ruce a nevím co všechno tak vás tenhle horror nepobaví a asi ani moc nevyděsí. Jde o to kdo se čeho bojí já si u fyzického masakru můžu dát guláš. Ale jak přijde na psycho tak jsem schopný vypnout film v polovině. 8/10 nadprůměrný horror-pokud jde o psycho

plakát

Jump street 21 (2012) 

Na tento film se dá koukat jako na komedii nebo na kriminálku. Protože oboje do sebe nějak nezapadá z hlediska komedie je to opravdu bomba ale ta krimi stránka tam nějak nesedí. Ta komedie prostě ničí to napětí a nedá se tomu tak věřit například scéna: nebouchlo to. Tam už mě to připadalo vážně trapné. Myslím že to napětí je zbytečné stačilo udělat čistou komedii. Ale dá se na to s přehledem koukat. Průmět možná lehce nadprůměr.

plakát

Resident Evil: Apokalypsa (2004) 

Od tohoto filmu jsem si sliboval mnohem víc. U začátku filmu jsem seděl natěšený co se bude dít. Ale proti prvnímu dílu naprosté fiasko, na můj vkus šíleně přehnané efekty. Přece jen stačilo ubrat zdegenerovaných potvor a přidat zombie. Ale co se dá dělat jinak dějově je film celkem kvalitní ale i přesto lehce podprůměrný.

plakát

Kameňák 4 (2013) odpad!

Hrůza. Po třech hrozných dílech je tenhle nejhorší vážně odpad. V ostatních dílech jsem alespoň někdy našel tu humornou scénu ale tady se najít asi nedá. Všechny používané vtipy jsou z internetu nebo od dětí z prvního stupně ze základní školy. Docela bych chtěl vidět co by se dělo kdyby tomu někdo hodil dabingu do Angličtiny. ( nebo radši ne.)

plakát

Vyvrženci pekla (2005) 

Rob Zombie se opět snažil zapojit do horroru černý humor. No podle mého poprvé úspěšně. Zatím asi jeho nejlepší dílo, skoro po celou dobu jsem si ve filmu liboval. Strachy se u toho asi nepoděláte a některé scény možná trochu přehnané ale i tak nadprůměrný film.