Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (44)

plakát

Tajemný muž (2012) 

Tento film přijde trochu nedoceněný. Napětí je všudypřítomné. Nestává se mi často, abych u filmu mohl říct, že pro mě byl nepředvídatelný. Stojí za shlédnutí, pokud jsou thrilleru váš oblíbený žánr.

plakát

Interstellar (2014) 

Filmy ukazující snad všechny stránky lidskosti = Odhodlání, lásku, obětování, sebedůvěru, pud sebezáchovy. Nemohu slíbit, jestli se Vám líbit, co mohu zaručit je silný zažitek, který nezapomenete, i kdyby jste film viděli jen jedinkrát.

plakát

Legenda Korry (2012) (seriál) 

Dobrý oddychový animák, který si troufnu tvrdit s dalšími díly se zlepšuje. 3. série mi přijde nejlepší včetně skvělého finále. Uvidíme, jak bude vypadat 4. série.

plakát

Lucy (2014) 

Velmi podobný film jako Všemocný. Na rozdíl od něj je děj vystaven mnohem jednodušeji a méně uvěřitelně a stojí pouze na kráse Scarlett Johansson. Film se mi líbil především po vizuální stránce, pochody uvnitř těla jsou velmi působivé, jen si myslím, že z tématu se dalo vytěžit trochu více. V podstatě za celý film nebyl nepřítel, který by mohl hlavní hrdinku nějak ohrozit poté co se ji začala zvyšovat mozková aktivita. 74%

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Sen každého kdo někdy ve hrách fandí zaporákům. Nářez opravdu skvělé zpracování. Bez zla by nebylo možné rozeznat dobro. Jedna z věcí, která dělá dobrého filmu ještě lepší jsou maličkosti. Sraz deprimovaných záporáků mě opravdu pobavil.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Originální téma. Připomnělo mi to film Na hromnice o den více, který zpracovává opakující se den a využívá humor plynoucí z opakujících se událostí stejěn jako zde akorát bez akčního nářezu. FIlmy pro všechny fanoušky jak příznivce (výborný herecký výkon) a tak odpůrce Toma Cruise (v žádném jiném filmu ho tolikrát "umřít" neuvidíte).

plakát

Croodsovi (2013) 

Animák se vším všudy. Výborná práce s prostředím, opravdu mě bavilo, jak vytvářeli vynálezy, které dnes známe. Bavil jsem se celý film, pěkný příběh, kde jsem po dlouhé době nevěděl na začátku, jak to skončí. Takle kdyby udělané všechny animáky, byl by to velký posun kupředu. Každý si zde najde své - humor, historii, lásku, napětí i radost. Pro mě jeden z TOP animaků.

plakát

Pán času (2005) (seriál) 

Naplno využité téma cestování v čase. Ano seriál má některé slabší díly, který seriál běžící déle jak 3 série je nemá? Snad s výjimkou Battlestar Galacticy. Všechny klíčové epizody jsou zpracovány skvěle. A seriál má stále, co nabídnout. Téma je v podstatě neomezené. Kdybychom se dočkali 10. série, nepřekvapilo by mě to. (psáno na začátku probíhající 8. řady) Narozdíl například od SG1, téměř každá nová postava je mi sympatická, je kladen velký důraz na obsazení. Doporučuji každému fanouškovi SCIFI.

plakát

Ledové království (2013) 

Graficky pěkně zpracované postavy. Nejvíce se mi líbí postava Anny. Nosníkem tohoto filmu je bezesporu muzika. Bez ní by se v podstatě nebylo na co koukat. Příběh je velmi jednoduchý, scénáristi si nic nekomplikují, což nevadí, když si uvědomíme cílovou skupinu. Nejlepší "herecký" výkon zde předvedl sněhulák Olaf. Přidávám hvězdu za píseň Let it Go a budování ledového paláce, to je nezapomenutelná scéna.

plakát

Podraz (1973) 

Jeden z nejlépe vystavěných příběhů, co jsem měl ožnost vidět. Vše probíhá přirozeně. Skvělé herecké výkony. Skutečně klenot kinematografie.