Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (24)

plakát

Lucy (2014) 

Jasné,že blbost,ale co? Bavil jsem se. Hodně vám to připomene jiné filmy-kus z Carrie (taky ovládá telekinezi a myšlenkou klidně zabije) ,Všemocného ( taky mu díky droze šlape mozek o dost víc než ostatním a tak vnímá svět trochu chytrejs) ,Transcendenci ( nakonec se génius stane super počítačem vše je propojeno atd ) ,,,já se ale bavil a konec se mi vážně líbil. Bessonovssky scifi akcnak!

plakát

Kočka na rozpálené plechové střeše (1958) 

Fantastické upovídané filmove divadlo. Výborná Tylerova i mladý Newman. Jeden z něj scenaristicky udelanych divadelních filmu vůbec. Jenom v originále s titulky,jinak to nemá cenu.

plakát

Kronika (2012) 

Pro mě mile překvapení. Film za v podstatě pakatel. Je hned jasný kam to asi spěje. Další pseudodokumentarni alá Blair Witch. Konec dobrý,stupňuje se jak má. Doporučuji jako oddechovku. Další xman schopnosti,co by bylo kdyby člověk vnitřně frustrovaný nabyl zvláštních schopnosti a měl tedy nekompromisní převahu a co kdyby se chtěl pomstít? Trochu Carrie?

plakát

Slídil (2007) 

Neustále otáčení premisi příběhu mě tak bavilo. Two man show. Caine a Low super! Nadech homosexuality celkové laděné je vážně cítit,snímek byl i oceněn na festivalu zvláštní cenou. Bavila mě neustálá výměna rolí a zmatek který jsem že všeho měl. Partie pro dva. Chvíli vede on pak on a pak zase on...4 hvězdy.

plakát

Andaluský pes (1929) 

Vždy si vážím novatorske odvahy a experimenty mam moc rád stejně jako Daliho a tudis surrealismus.

plakát

Ken Park (2002) 

Slova jako kontroverze,šok,nepochopení,cenzura...myslím si ,že Clark je skrytý pedofil. Obdivuji kameramana.

plakát

Kobylky nesou smrt (2005) (TV film) odpad!

To je teda Woodovka! Nedívejte se na to.

plakát

Proces (1962) 

Když Kafku točí Wellse a reziruje Perkinse. Hlavně námět,námět,námět...Kafka určitě není pro každého,mě se ale nostradamovska predtuha moc líbí. KAFKU OBDIVUJI.